Annonce
Nordfyn

Stor interesse for ny genbrugsbutik: - Næserne blev trykket helt flade

En stor flok mennesker var klar til at komme ind og se de nye lokaler i Adelgade 101. I den nye genbrugsbutik var der hele dagen gratis kage, kaffe og sodavand til de besøgende. Foto: Emil Hermann
Officiel indvielse af Kirkens Korshær nye butik i Adelgade 101 i Bogense, hvor Fakta tidligere lå.

Bogense: Torsdag formiddag havde en stor flok mennesker samlet sig sammen foran indgangen til Kirkens Korshær nye genbrugsbutik i Adelgade.

Flere af gæsterne fik ganske travlt, da den røde snor blev klippet af viceborgmester Anja Lund (V). Man fornemmede, at de skulle ind og gøre en god handel.

- Flere af kundernes næser var trykket helt flade af at kigge gennem vinduerne. Vores nye varer har jo stået i butikken, mens vi har fået de sidste ting på plads, så det var tydeligt, at der var nogen, som havde udset sig noget bestemt, fortæller Inger Rasmussen, formand for Kirkens Korshær i Bogense.

Kirkens Korshær er flyttet fra Hotelpassagen til Adelgade 101. Fra den 21. september og frem til torsdagens åbning har der været lukket i Hotelpassagen, så 35 frivillige flyttemænd havde fred og ro til at få flyttet alle effekterne over i det nye inventar i Adelgade. Den nye butik er på cirka 925 kvadratmeter, og kunderne får derfor dobbelt så meget plads at boltre sig på end før.

Annonce
Nogle af gæsterne røg direkte til kassen, kort tid efter Kirkens Korshær nye butik officielt var blevet indviet. Foto: Emil Hermann

Samme åbningstider

Inger Rasmussen er rigtig glad for det nye hjem i gågaden i Bogense.

- Det ser fantastisk ud, og vi har fået mere plads til mange nye varer. Og så er placeringen ikke mindst meget bedre end i Hotelpassagen, siger hun.

Den nye genbrugsbutik i Adelgade 101 har åbent fra klokken 10-17 i hverdagene. Lørdag fra klokken 10-13.

Den nye genbrugsbutik i Adelgade er blevet istandsat. Alt inventar er også nyt. Foto: Emil Hermann
Masser af aktivitet i den nye butik. Foto: Emil Hermann
Indgangen til Kirkens Korshærs nye genbrugsbutik i Adelgade 101. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce