Annonce
Nordfyn

Stor interesse for ny genbrugsbutik: - Næserne blev trykket helt flade

En stor flok mennesker var klar til at komme ind og se de nye lokaler i Adelgade 101. I den nye genbrugsbutik var der hele dagen gratis kage, kaffe og sodavand til de besøgende. Foto: Emil Hermann
Officiel indvielse af Kirkens Korshær nye butik i Adelgade 101 i Bogense, hvor Fakta tidligere lå.

Bogense: Torsdag formiddag havde en stor flok mennesker samlet sig sammen foran indgangen til Kirkens Korshær nye genbrugsbutik i Adelgade.

Flere af gæsterne fik ganske travlt, da den røde snor blev klippet af viceborgmester Anja Lund (V). Man fornemmede, at de skulle ind og gøre en god handel.

- Flere af kundernes næser var trykket helt flade af at kigge gennem vinduerne. Vores nye varer har jo stået i butikken, mens vi har fået de sidste ting på plads, så det var tydeligt, at der var nogen, som havde udset sig noget bestemt, fortæller Inger Rasmussen, formand for Kirkens Korshær i Bogense.

Kirkens Korshær er flyttet fra Hotelpassagen til Adelgade 101. Fra den 21. september og frem til torsdagens åbning har der været lukket i Hotelpassagen, så 35 frivillige flyttemænd havde fred og ro til at få flyttet alle effekterne over i det nye inventar i Adelgade. Den nye butik er på cirka 925 kvadratmeter, og kunderne får derfor dobbelt så meget plads at boltre sig på end før.

Annonce
Nogle af gæsterne røg direkte til kassen, kort tid efter Kirkens Korshær nye butik officielt var blevet indviet. Foto: Emil Hermann

Samme åbningstider

Inger Rasmussen er rigtig glad for det nye hjem i gågaden i Bogense.

- Det ser fantastisk ud, og vi har fået mere plads til mange nye varer. Og så er placeringen ikke mindst meget bedre end i Hotelpassagen, siger hun.

Den nye genbrugsbutik i Adelgade 101 har åbent fra klokken 10-17 i hverdagene. Lørdag fra klokken 10-13.

Den nye genbrugsbutik i Adelgade er blevet istandsat. Alt inventar er også nyt. Foto: Emil Hermann
Masser af aktivitet i den nye butik. Foto: Emil Hermann
Indgangen til Kirkens Korshærs nye genbrugsbutik i Adelgade 101. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Annonce