Annonce
Odense

Stor i New York - en fuser på Fyn: Verdenskendte Mikkeller fandt øl-konkurrencen i Odense for hård

Mikkeller har besluttet at lukke sin ølbar i Odense. Kampen om de øltørstige kunder var for hård, meddeles det. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard
Det verdenskendte danske bryggeri fortæller nu, hvorfor det har besluttet at lukke sin ølbar i Odense efter ganske kort tid. Mikkeller fandt konkurrencen om de øltørstige kunder i Odense for hård
Annonce

I blandt andet New York, London, Paris, Madrid og Bangkok flyder Mikkeller-øllet i stride strømme fra bryggeriets ølbarer i millionbyerne.

Men i Odense tørrer strømmen af Mikkeller-øl snart ud i hanerne på den ølbar, som det verdenskendte bryggeri åbnede på Store Gråbrødrestræde for lidt mindre end to år siden. 21. marts ringer Mikkeller med den helt store klokke og serverer afskedsøl.

For det kan godt være, at Mikkeller har godt fat i kunderne i metropoler som New Yoirk og London. Men midt i Albani-land på Fyn, har Mikkeller ikke haft det nemt. Det fortæller pressechef Pernille Pang i et skriftligt svar til Fyens Stiftstidende.

- Mikkeller Bar Odense har desværre ikke været en god forretning for os, så vi har besluttet os at lukke den og koncentrere os om de steder, som kører godt. Men vi er selvfølgelig er ærgerlige over at måtte lukke.

- Da I åbnede i Odense i 2018 blev barens placering beskrevet som perfekt. Hvad er gået galt?

- Odense viste sig at være for lille til flere ølbarer og odenseanerne meget loyale over for det vante, konstaterer Pernille Pang.

Pressechefen fortæller desuden, at Mikkeller ikke har planer om nye barer i Danmark. Udelukkende i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ulven kommer - med hvad?

Middelfart For abonnenter

Middelfart-præst har døbt, konfirmeret, viet og begravet i 25 år: - Jeg kan godt finde på at sidde og græde på kontoret

Annonce