Annonce
Sport

Fynbo modtager international hæder efter pragtkamp: - Det er klart noget af det største, jeg har prøvet som fodboldspiller

Helt til højre ses det tydeligt, hvor glad Alexander Bah var efter at have været med til at slå Leicester ud af Europa League. Foto: Adrian DENNIS / AFP
Efter at have leveret en flot præstation og skabt et opsigtsvækkende resultat sammen med sine holdkammerater i Slavia Prag, er fynboen ydermere kommet på rundens hold i Europa League.

FODBOLD: Den tidligere FC Fyn og Næsby-spiller Alexander Bah leverede torsdag en flot præstation, da han sammen med sine holdkammerater i Slavia Prag slog Kasper Schmeichel og Leicester ud af Europa League ved at slå Premier League-mandskabet med 2-0 på udebane.

Her spillede 23-årige Alexander Bah så godt, at han efterfølgende er kommet på rundens hold i Europa League - som udtages af UEFA - sammen med store stjerner som Dele Alli fra Tottenham og Kieran Tierney fra Arsenal.

Efter at have sovet på den store oplevelse - eller i hvert fald forsøgt på det - fangede Bold.dk Alexander Bah og fik fynboens reaktion efter det flotte resultat.

- Det var selvfølgelig en kæmpe oplevelse. Vi havde troen på, at vi kunne skabe en sensation, og det lykkedes, så det er fantastisk og helt vildt. Det er klart noget af det største, jeg har prøvet som fodboldspiller hidtil, siger Alexander Bah til Bold.dk.

Annonce

Fra kantspiller til back

Det er gået stærkt for Alexander Bah siden han i 2016 skiftede fra Næsby til HB Køge og to år senere til SønderjyskE.

I begyndelsen af sin karriere var Alexander Bah en explosiv og stærk kantspiller. Senere blev han rykket ned på back-positionen, hvor han også spiller for Slavia Prag i højre side.

Ugens hold i Europa League

Målmand: Andreas Linde, Molde

Forsvar: Alexander Bah, Slavia Prag Oleksandr Syrota, Dynamo Kiev
Kieran Tierney, Arsenal Ryan Kent, Rangers

Midtbane: Dele Alli, Tottenham Davy Klaassen, Ajax
Eirik Ulland Andersen, Molde

Angreb: Gerard Moreno, Villarreal Alfredo Morelos, Rangers
Carlos Vinícius, Tottenham

Den tjekkiske klub forsøgte allerede at hente fynboen sidste sommer, men SønderjyskE og Slavia Prag kunne først blive enige denne vinter. Et salg som ikke bare Næsby og HB Køge fik glæde af økonomisk i form af de såkaldte uddannelsespenge, men også B1913 og Årslev.

REUTERS/Hannah Mckay
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Annonce