Annonce
Bagsiden

Stor fotokonkurrence: Skyd på naturen

Når du alligevel er ude for at opleve naturen, så tag kamera med og del fornøjelsen med andre. Det gør pressefotograf Hans Chr. Gabelgaard jævnligt, når han i sin fritid er rundt i det storslåede område, han bor i. Her en sort sol, fotograferet forrige forår ved Rudbøl. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Gåture i det fri er blevet ekstra populære her under nedlukningen. Husk at tage kameraet med og del din naturoplevelse med resten af Fyn. Så kvitterer vi med gode tip og sætter fine fotopræmier på højkant.

Fyn: Foråret er på vej og fynboerne oplever i stor stil det smukke skift i naturen for tiden. Det er afsættet for en stor fotokonkurrence, som Naturama, Fjord&Bælt sammen med Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende sætter i søen i denne måned.

Her kan læserne frem til 29. april indsende deres bedste naturfotos med alt fra landskaber til planter og dyrelivet. Du kan følge med i konkurrencen hver uge, hvor vi viser nogle af de bedste billeder.

Desuden får du gode tip til at tage bedre billeder i naturen. De kommer fra nogle af Danmarks bedste naturfotografer og to af Naturama og Fjord&Bælts biologer.

Annonce

To kategorier

Alle kan være med - og for at give de yngste fotografer en fordel mod de mere erfarne naturfotografer, deles konkurrencen op i to kategorier: En for unge op til og med 14 år og en for fotografer over 14-år.

Hovedpræmien i hver kategori er et Fujifilm X-T100 med 15-45mm f/3,5-5,6 objektiv.

Annonce

Premier hver uge

Hver uge vælger redaktionen ét ugens bedste billede på tværs af kategorier, som belønnes med et Instax-kamera fra Fujifilm Danmark.

Konkurrencen slutter 29. april. Herefter samles en jury bestående af fotograf Ard Jongsma, dyrepasser Poul Stentebjerg og biolog Jeppe Kaczmarek fra Naturama for at bedømme samtlige indsendte fotos. Juryen kårer en vinder samt 2. og 3. pris i hver af de to kategorier (0-14 år og over 14 år).

De nominerede får direkte besked og inviteres til at deltage i prisuddelingen på Naturama i Svendborg onsdag 12. maj. Afhængigt af restriktioner vil prisuddelingen muligvis ske virtuelt.

Sådan er du med

Send dine bedste naturbilleder til skyd@fyens.dk

Billederne skal være optaget i 2021 og du kan højst indsende to billeder pr. uge (i alt op til otte billeder)

Husk at skrive navn, alder og en kort beskrivelse af billedet og hvordan du tog det.

Mailen må højst være på 20 MB - har du brug for mere plads, kan du bruge filoverførsel som fx WeTransfer.

Når du sender dine billeder til os giver du samtidig tilladelse til, at Naturama og Jysk Fynske Medier frit må bruge dit billede i forbindelse med præsentation af fotokonkurrencen ' Skyd på naturen', pressedækningen samt præsentation af selve billederne på Naturama og i Jysk Fynske Mediers publikationer, digitalt såvel som på print, i relation til konkurrencen.

Naturama og Jysk Fynske Medier kan ikke gøres ansvarlig for tredjeparts eventuelt uretmæssig anvendelse af billederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce