Annonce
Kerteminde

Stor Esport-event aflyst: Glemte vigtig detalje

Kerteminde Hallen fyldes alligevel ikke af Fortnite- og Fifa-glade børn i den kommende weekend. Her fra et lignende event i Fredericia. Arkivfoto
Arrangørerne har trukket stikket til stor FIFA-og Fortnite-event i Kerteminde Hallen den 21.-22. september

Kerteminde: 50 børn og unge havde meldt sig til. Odense Esport var klar til at levere udstyret, som skulle gøre lørdag den 21. september og søndag den 22. september til en mindeværdig weekend fyldt med Fortnite, FIFA og fællesskab i Kerteminde Hallen.

Men nu bliver det hele ikke til noget alligevel.

Onsdag formiddag måtte Kerteminde Sport og Fritid meddele, at begivenheden er aflyst. En vigtig detalje er nemlig ikke på plads endnu, oplyser Jonas Jakobsen, der er faglig koordinator hos Kerteminde Sport og Fritid:

- Vi har haft nogle problemer med at få etableret en internetforbindelse, der kan bære sådan et arrangement. Det viser sig, at der skal etableres en helt ny internetforbindelse ude ved vejen, og det kan vi desværre ikke nå inden weekenden. Det er meget ærgerligt, og alle er super skuffede, fortæller Jonas Jakobsen.

Annonce

Dårlig forberedelse

Han ønsker ikke at skyde skylden på kommunens it-afdeling.

- Man kan lige så godt skyde skylden på dårlig forberedelse. Der har bare ikke været tid nok. Vi har alle været ret pressede. Vi fik idéen før sommerferien, men det er først for cirka en måneds tid siden, at vi for alvor gik i gang med planlægningen. Nu har vi aftalt med Odense Esport, at de beholder depositummet på 5000 kroner, og så finder vi en ny dato, hvor der er god tid til at få det hele på plads, siger han.

Hvornår Kerteminde Hallen vil være gearet til den nye sportsgren, er endnu uvist, men Jonas Jakobsen forventer, at Fortnite- og Fifa-feberen rammer byen engang til foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce