Annonce
Erhverv

Stor energikoncern satser på ladestandere til elbiler: Opkøber en tredjedel af nystartet virksomhed

Partnerne bag aftalen: Janus Mols, Head of Marketing i ZAPP Mobility, (tv) Eric Scharnowski, stifter og administrerende direktør Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i EWII Koncernen. Pressefoto
Iværksætterfirmaet Zapp Mobility og Ewii Koncernen indgår aftale om, at sidstnævnte køber 33 procent af Zapp.

Regionen: Et godt netværk af ladestandere til elbiler er afgørende for en succesfuld grøn omstilling. Og langs det danske vejnet bliver de små, elektriske bokse et mere og mere velkendt syn.

Det er dette marked, energiselskabet nu går ind i, efter opkøb af en tredjedel af ladestander-firmaet Zapp Mobility, der blev stiftet i foråret 2020 og har hjemme i Haderslev.

Vi er i en fase af den grønne omstilling, hvor der er stort behov for, at fokus ligger på forbrugeren.

Lars Bonderup Bjørn, Ewii

- Vi er i en fase af den grønne omstilling, hvor der er stort behov for, at fokus ligger på forbrugeren. Vi ser utallige nye produkter, nye ordninger, nye tiltag, og det er glædeligt at udviklingen går stærkt mod et grønnere samfund. Men vi må ikke glemme, at almindelige mennesker også skal kunne have en hverdag, der er til at navigere i, lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Bonderup Bjørn, som er administrerende direktør hos Ewii med hovedkvarter i Kolding.

Annonce

En jungle

Med den økonomiske saltvandsindsprøjtning kan Zapp Mobility opgradere og professionalisere sin forretning. Virksomheden har som mål at gøre det mere enkelt at være elbil-ejer med behov for at benytte ladestandere.

- Det er en jungle for forbrugeren at finde rundt i. Du risikerer at komme til at bruge alt for mange penge, fordi du bare giver op og betaler. Vi vil gerne bidrage til et fleksibelt marked, der er let for forbrugeren at navigere i, siger Eric Scharnowski, der er stifter og administrerende direktør i ZAPP Mobility.

Han fortæller, at Zapp Mobility drømmer om at være den foretrukne forhandler af elbilsopladere, tilbehør samt el-refusion.

Annonce

Stor spændvidde

Med den underskrevne aftale starter et solidt partnerskab med stor spændvidde. Produkterne retter sig mod både privatkunder, erhverv og mod myndigheder. På den måde er firmaet et godt match hos Ewii, der ligeledes har adskillige kundegrupper.

- Vi glæder os meget til at kunne tilbyde kunderne produkter fra Zapp. Og til at være med til at udvikle ladestander-markedet i en sund retning, siger Lars Bonderup Bjørn fra Ewii.

Annonce
OB For abonnenter

Den største af dem alle er gået bort: Tak for alt, Lars Høgh

Annonce
Annonce
Annonce
OB

Sorg ude og hjemme: Det internationale fodboldforbund FIFA hædrer Lars Høgh - det samme gør mange andre, og Odense Kommunes bygninger flager på halv

Assens For abonnenter

Tilhørere fulgte spændt med: Løsgænger har været centrum i flere stridigheder - onsdag gav han borgmesteren kæden på

Kerteminde

Bolchepigen flytter ud - restauratør overtager lokalerne: 'Jeg kan skabe noget mere liv - også til byen'

Erhverv For abonnenter

Tiden er løbet fra den gamle fabrik: Lukker efter 120 år med landbrugsmaskiner

Lyt:  Lars Høgh er død - Hør det sidste interview læst op her

Erhverv For abonnenter

Krog Iversen-formue vokser kraftigt: Fynsk erhvervskvinde får kæmpe-overskud

Sport

Se billeder fra en enestående karriere: Mirakelmager i Madrid og så meget mere

Assens For abonnenter

Christian og Marie vil udstykke alternative byggegrunde på marken - et af kravene er græs på taget: 'Det kan godt være, det er modigt'

Demonstranter omringer statsministerens tomme bil

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Dropper tilslutningsafgift og lover lave priser: FFV ruller grøn varme ud til hundredvis af faaborgensere

Odense For abonnenter

185.000 solceller på vej ved landsbyer: - Det er jo et gammelt herregårdslandskab

Nyborg For abonnenter

Hemmelige planer: Penge fra sundhedshus går til Tour de France

Annonce