Annonce
Faaborg-Midtfyn

Stor donation: Nye legeredskaber på vej til legeplads i Faaborg

Den nuværende legeplads er allerede kendt som et mødepunkt for familier og dagplejere, men de nye legeredskaber giver mulighed for, at endnu flere børn kan lege på samme tid, og der er plads til børn i flere forskellige aldersgrupper. Privatfoto

Salling Fondene har via Føtex doneret 200.000 kroner til nye legeredskaber til legepladsen på Faaborg Havn.

Faaborg: Havnen i Faaborg får til foråret 2019 nye legeredskaber til legepladsen ved Frølageret.

De nye legeredskaber er en donation fra Købmand Herman Sallings Fond, der er den ene af Salling Fondene, og Føtex i Faaborg har været med til at gøre donationen mulig.

Føtex er en del af Salling Group og har således indstillet legepladsen på havnen til Salling Groups ejere, Salling Fondene, der blandt en række sociale og bæredygtige initiativer har valgt at donere penge til projektet.

Det glæder varehuschefen i føtex Faaborg, Steffen Bech:

- Det har altid været vigtigt for os at være med til at skabe værdi og gode oplevelser for Faaborg og faaborgenserne. Derfor er vi også virkelig glade og stolte over, at vi via Salling Fondene kan bidrage til et nyt, tiltrængt liv til den gamle legeplads på havnen. Den nye legeplads er større og rummer leg for børn i alle aldre, og det gør stedet til et oplagt samlingspunkt for børn og deres familier, fortæller Steffen Bech i en pressemeddelelse.

Opbygningen af den nye legeplads sker i et samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune. Legepladsen forventes at stå klar i foråret 2019, og det vil blive fejret med en åbningsfest for alle interesserede.

I Faaborg-Midtfyn Kommune er der glæde over, at byen får et fælles samlingspunkt på havnen, og derfor får legepladsen en særlig varm velkomst fra borgmester Hans Stavnsager (S).

- Det har stor betydning, når byens aktører bakker op om byens udvikling. Derfor er vi utrolig glade for donationen, som vil være med til at løfte området og gøre det endnu mere attraktivt for både børnefamilier, institutioner og de mange gæster, der hvert år besøger Faaborg fra vandsiden, siger Hans Stavsager.

Opsætningen af de nye legeredskaber til legepladsen på Faaborg Havn ventes at gå i gang i slutningen af 2018.

Den nye legeplads er større og rummer leg for børn i alle aldre, og det gør stedet til et oplagt samlingspunkt for børn og deres familier.

Steffen Bech, varehuschef Føtex Faaborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce