Annonce
Nordfyn

Stor billedserie fra ankomst til gallafest: Rolls Royce, Jaguar og flotte unge mennesker

Flotte kjoler, flotte jakkesæt og flotte biler. Ankomsten til gallafesten på Nordfyns Gymnasium var igen i år noget af en oplevelse. Foto: Emil Hermann
Omkring 140 kommende studenter på Nordfyns Gymnasium fejrer fredag aften, at tre års uddannelse snart er forbi. Avisen var med ved ankomsten til gallafesten, hvor der var masser af flotte kjoler, jakkesæt og biler.

Søndersø: Ankomsten til gallafesten på Nordfyns Gymnasium er altid et tilløbsstykke uden lige. Dette år var ingen undtagelse, selvom vejret ikke just var så forårsagtigt.

Omkring 600 forældre, bedsteforældre, søskende og venner stod klar foran gymnasiet til at tage imod de omkring 140 kommende studenter.

De første velklædte unge mennesker dukkede op på parkeringspladsen omkring klokken 17:30. Og herefter begyndte strømmen af de flotte køretøjer at tage til i styrke.

Blandt publikum var der ingen tvivl om, at en gammel sort Rolls Royce var en af mest fornemme biler. Blandt de mere sjove og kreative var en udsmykket campingvogn og en traktor.

Efter ankomsten til gymnasiet står den på gallamiddag med tre retter. Marineret laks med dijondressing og hjemmebagt flutes til forret, helstegt kalvesteg med diverse tilbehør samt kalveflødesauce til hovedret og hjemmelavet vaniljeis med syltede blommer, chokoladekonfektkage på bærcoulis og udskåret frugt til dessert.

Klokken 22:30 skal der som altid danses lancier, den fransk-britiske selskabsdans, i gymnasiets egen idrætshal. Forældre, søskende, bedsteforældre og venner er velkomne. Efter lancier bliver gallafesten mere privat, og så bliver der formentlig festet til langt ud på natten.

Annonce
Her ses en gammel Rolls Royce. Blandt publikum var det en af de mest fornemme køretøjer, som de kommende studenter ankom i. Foto: Emil Hermann
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Ny filmklub kom godt fra start

Annonce