Annonce
Odense

Fartbølle stoppet med 163 km/t i byzone: Politiaktion gav stribevis af sigtelser i Vollsmose

En af politiets fotovogne fangede en bilist med 163 km/t på Åsumvej, hvor man må kører 50 km/t. det kommer nu til at koste bilisten kørekortet. Arkivfoto: Michael Bager
16 blev sigtet for forskellige overtrædelser, da færdselspolitiet onsdag stod bag en aktion i Vollsmose. En bilist blev stoppet for at køre 163 km/t i 50 km/t zone.

Fyns Politis færdselsafdeling skulle have indtil flere bødeblokke frem, da man onsdag rykkede ud på det, man troede var en rutinemæssig færdselsindsats i Vollsmose.

For selv om mange stadig arbejder hjemme, så er færdselspolitiet på gaden - og betjentene har rigeligt at lave.

I forbindelse med onsdagens færdselsindsats blev 16 personer sigtet for forskellige forseelser: To personer blev blandt andet sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og en person er sigtet for kørsel under påvirkning af alkohol, hvor også to kørekort er blevet inddraget i forbindelse med hensynsløs kørsel.

- Resultatet af gårsdagens indsats taler for sig selv. Mange af forseelserne er meget alvorlige, og de kan i værste tilfælde også få alvorlige konsekvenser for uskyldige menneskers liv, hvis der ikke sættes en stopper for det, siger vicepolitiinspektør Sten Sørensen fra Fyns Politi.

Foruden sigtelserne om narko- og spirituskørsel, og hensynsløs kørsel, blev også tre personer sigtet for manglede seler, en blev sigtet for at køre på motorcykel uden styrthjelm, en ulovlig knallert blev inddraget og yderligere tre personer blev sigtet for øvrige hastighedssager.

I forbindelse med indsatsen havde politiet også opsat en fotovogn fra ATK-afdelingen på Åsumvej. Her blev der i alt registeret 177 sager, heraf cirka 35 klip, tre betingede frakendelser af førerretten og tre ubetinget frakendelser af førerretten. Blandt andet kørte tre bilister henholdsvis 102 km/t, 114 km/t og 162 km/t i en 50 km zone. Noget der ryster politiet:

– Det er fuldstændig vanvittigt at køre så stærkt og udvise sådan en ligegyldighed over for medtrafikanter og fodgængere. Vi kan kun på det kraftigste opfordrer til, at man sænker farten og bruger sin sunde fornuft ude i trafikken, siger Sten Sørensen. Fyns Politi udfører i disse dage ekstra tryghedsskabende patruljer på gader og veje på hele Fyn, og de har også fokus på trafikken generelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce