Annonce
Podcast

Stop stenkasteren #3: Daniel Hviid fik ikke svar på sit tip

I tredje afsnit af podcast-serien "Stop stenkasteren" dukker en gammel Volvo op på en ret speciel måde. En Volvo af netop den sjældne model, som politiet leder efter. Reporter Kristina Lund Jørgnsen kigger nærmere på det her. Foto: Tommy Byrne

Tredje afsnit af podcast-serien "Stop stenkasteren" er ude nu. Her fortæller Daniel Hviid Hansen, at han i januar så en mistænkelig bil på motorvejsbroen på Spedsbjergvej i det vestlige Odense.

I januar ringede Daniel Hviid Hansen til politiet med et nyt spor i stenkaster-sagen. Siden har han ikke hørt noget. Det er en af de ting, der kommer frem i et nyt afsnit af podcasten "Stop stenkasteren".

Daniel fortæller, hvordan han var på vej til arbejde på sin scooter ved halv firetiden om morgenen, da han så bilen:

- Lige da jeg kommer op på motorvejsbroen, kan jeg se, der holder en bil med tændte lygter oppe på broen. Den holder bare og venter. Da jeg så kører tættere på, sætter han lige pludselig i gang, og skynder sig at køre væk, siger Daniel Hviid Hansen blandt andet i podcasten, som netop er offentliggjort.

Daniel Hviid Hansen havde registreret både bilmærket og dele af nummerpladen, og han videregav oplysningerne til politiet over telefonen omkring den 11. januar.

Annonce

Lyt til 3. afsnit her:

Nye tips

Det nye afsnit af podcasten handler blandt andet om, hvordan politiet behandlede det tip, Daniel ringede ind med den tidlige morgen.

- Jeg har ikke fået nogen tilbagemelding. Jeg havde håbet på, at de havde holdt kontakt, sagt et eller andet eller måske fortalt, at de havde været ude og tjekke op på nummerpladen. De fem cifre burde være nok til at tjekke op på bilens ejer og måske tage hans dna, siger Daniel Hviid Hansen.

I podcasten kan du høre mere om den sag. Der kommer også et andet tip om en gammel Volvo af netop den model, som politiet leder efter. Den dukker op på mærkværdig vis efter et færdselsuheld for en måneds tid siden ved Åsum.

"Stop stenkasteren" er en podcast-serie, hvor journalister fra Fyens Stiftstidende med hjælp fra læsere og lyttere forsøger at finde nye spor, så vi kan få stoppet stenkasteren fra motorvejsbroerne, inden han får flere liv på samvittigheden. Tips og ideer han indtales på telefon 6345 2505.

Annonce

Mest læste

Seneste nyt

Forsiden netop nu