Annonce
Podcast

Stop stenkasteren #1: Tre journalister på en mission

Holdet af journalister bag "Stop stenkasteren" er fra venstre Kristina Lund Jørgensen, Anna Hjortsø og Tommy Byrne. Foto: Vibeke Volder

Tre journalister leder efter nye spor i sagen om stenkasteren, som spreder frygt på den fynske motorvej. Følg jagten i en ny podcast-serie.

Hvem er det, der kan finde på at kaste betonsten og marksten på 30-50 kilo ned fra motorvejsbroer på Fyn?

Det spørgsmål har plaget Fyns Politi i snart to år.

Lyt til 1. afsnit af podcast-serien her:

Det har plaget folk, der kører på motorvejene. Og det har plaget dem, der bor tæt på motorvejsbroerne. At nogen ustraffet spreder utryghed på Fyn har naturligvis også plaget og generet Fyens Stiftstidende. Nu prøver vi med hjælp fra fynboerne at finde nye spor i sagen, så vi forhåbentlig kan få stoppet stenkasteren, inden det går galt igen.

I dag har Fyens.dk premiere på en podcast-serie med titlen "Stop stenkasteren". I det første afsnit af lydfortællingen tager de tre journalister Kristina Lund Jørgensen, Anna Hjortsø og Tommy Byrne tilbage til gerningsstedet. Det er der, hvor Langesøvej-broen krydser motorvejen, og hvor en tysk kvinde mistede livet og hendes mand førligheden. Den 21. august er det to år siden.

I podcasten kan lytterne møde naboerne i Skallebølle, hvor man går rundt og spekulerer over, hvem forbryderen mon kan være.

I afsnittet møder vi også musikeren Carsten Bo Henriksen, der var den første, der så, hvor galt det var gået den tyske familie, efter en betonsten havde boret sig ind i deres bil.

- Det er det værste, jeg nogen sinde har oplevet, siger han blandt andet.

Følg med og kom med tip i Facebook-gruppen "Stop Stenkasteren".

Og tip journalisterne på podcast@jfmedier.dk eller på telefonsvareren 63452505.

Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus