Annonce
Erhverv

Stjernebillede er inspiration til landbrugsnavn

Velas er navnet på den nye store rådgivningsvirksomhed inden for landbruget - et resultat af en fusion mellem fynske Centrovice og jyske LMO. Arkivfoto: Sugi Thiru
Velas lyder navnet på den nye store rådgivningsvirksomhed, som er resultatet af fusion mellem Centrovice og LMO

Stjernebilledet vela er inspirationskilden til navnet på landbrugets nye store rådgivningsvirksomhed, der er resultatet af fusionen mellem fynske Centrovice og jyske LMO.

De to virksomheder fusionerede i november og tæller nu en årlig omsætning på 400 millioner samt en medarbejderstab på cirka 600 og hedder fremover velas.

Vela-stjernebilledet er kendt som sejlet og repræsenterer fremdrift, og organisationens nye logo er en stjerne med fire klare takker, der skal symbolisere velas rolle som en ledestjerne på himlen.

Jan Winther, administrerende direktør for velas:

- Det giver rigtig god mening for os, fordi ledestjerner viser retning. På samme måde er vi med til at vise retningen for vores kunder og dermed også for vores egen virksomhed. Ledestjerner bruges på den kort bane såvel som den lange, og vi skal kunne favne begge dele. Derfor passer navnet godt på vores virksomhed.

Det er bevidst, at den nye organisation vælger ikke at bruge et navn, der giver associationer til landbrug.

- Vi vil gerne have et navn, som er anderledes end resten af branchen. Vi vil gerne træde nye veje, og det gør vi med navnet, fusionen og i det daglige arbejde med vores kunder, siger direktøren, som bebuder, at velas naturligvis er forankret i landbruget, men vil åbne sig for andre brancher end landbruget.

- Vi har i flere år haft en strategi om også at servicere andre erhverv, og det kommer vi også til i stigende grad i fremtiden. Det kommer i sidste ende landmanden til gode, fordi de øvrige virksomheder bidrager til indtjeningen, og den indtjening bliver i selskabet, som til syvende og sidst tilfalder landmanden, siger Jan Winther.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce