Annonce
Kultur

Stjernebesat program: Hør eksperterne fortælle om, hvor Europa er på vej hen

Lykke Friis, Rune Lykkeberg og Marlene Wind er tre af forårets oplægsholdere. Fotos (arkiv): Anders Birch, Katrine Becher Damkjær, Tariq Mikkel Khan
Ærø Folkeuniversitets forårsprogram fokuserer på Europas fremtid med foredrag af nogle af landets fremmeste eksperter.
Annonce

Ærø: - Vi er så heldige, at vi har fået nogle af Danmarks mest fremtrædende eksperter på området til at komme til Ærø, så glæd jer til et fantastisk spændende program i foråret 2020.

Så ubeskedent gør Ærø Folkeuniversitet reklame for den kommende foredragsrække i sit forårsprogram. Men man skal måske heller ikke sætte sit lys under en skæppe, når man kan prale af at have navne som Thomas Ubbesen, Rune Lykkeberg, Lykke Friis og Marlene Wind på plakaten.

Første stjernenavn kommer torsdag den 23. januar, hvor journalist og forfatter Thomas Ubbesen fortæller om de store flygtningestrømme, der har ramt vesten de senere år. Thomas Ubbesen har blandt andet dækket krigs- og flygtningekatastrofer på Balkan, i Mellemøsten, Afrika og Latinamerika og senest udgivet bogen "Good Luck, Habibi – rejser i flygtningestrømmen".

29. februar byder chefredaktør Rune Lykkeberg, dagbladet Information, ind med foredraget "Vesten mod Vesten - fortællinger om det politiske opbrud fra efterkrigstiden til Brexit og Trump".

I marts for folkeuniversitetet besøg af tidligere ambassadør i London Claus Grube, som skal fortælle om EU og Danmarks rolle i den fremtidige internationale udvikling. I april fortæller tidligere prorektor og nuværende Tysklands-korrespondent for Berlingske Lykke Friis om Berlinmurens fald, og i maj spørger professor og Europa-ekspert Marlene Wind "Hvor er Europa på vej hen?".

Alle foredrag koster 50 kroner. Inden da er der 16. januar klokken 19 i Ærøskøbing Medborgerhus, Pilebækken 30, et gratis arrangement om klima og natur på Ærø. Se hele programmet på Ærø Folkeuniversitets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce