Annonce
Indland

Stjålet Audi set på Sydfyn: Bilforretning i Vejle har sat blus under de sociale medier

Bjarke Linderoth og Ermin Bale?i? er de to ejere af bilhuset Linderoth A/S, som endnu engang har oplevet, at en kunde på prøvetur i en dyr bil er endt med aldrig at vende tilbage med bilen. Arkivfoto: Flemming Larsen

Bilforretningen Linderoth i Vejle fik søndag eftermiddag fik stjålet en Audi 7 i forbindelse med en prøvetur. Et opslag på Facebook har nu måske ledt bilhuset på sporet af den dyre bil.

Annonce

Vejle: Et fortørnet opslag på bilhuset Linderoth A/S' Facebookside blev i løbet af et halvt døgn delt næsten 900 gange og havde fået 150 kommentarer.

I opslaget fortæller bilhuset søndag eftermiddag, hvordan man tidligere på dagen sendte en Audi A7 ud på en prøvetur med en navngiven person.

"Han glemte blot at komme og betale, efter over 2 timers prøvetur.

Det er nu bekræftet, at det er den samme mand som har stjålet bil hos WK Biler og Vestjysk Bilhus i Esbjerg!

Det er da ikke for sjovt vi kommer på arbejde og udfører ærligt stykke arbejde hver dag," skriver Linderoth i opslaget, som altså har fået rigtig mange mennesker til tasterne.

Annonce

Måske fundet

Faktisk er så mange blevet opmærksomme på det formodede tyveri, at medejer af bilhuset, Bjarke Linderoth, mandag formiddag var på vej mod Sydfyn.

Et tip på Facebook har muligvis ledt ham til det sted, hvor bilen nu befinder sig.

- Det hele er lidt uvist lige nu, men jeg er på vej til Sydfyn, hvor bilen skulle stå ifølge et tip fra en af vores Facebook-følgere, lød fra Bjarke Linderoth kort før klokken 10.

Han fortæller, at de sociale medier har hele æren, hvis han rent faktisk får bilen med hjem igen.

- De sociale medier er vanvittig effektive, hvad sådan noget angår. Vi fik flere opdateringer i går, som gik på, hvor bilen befandt sig, og hvor den var på vej hen. Det er helt ekstremt.

Annonce

Måske forbudt

Af samme årsag havde Linderoth mandag formiddag heller ikke nogen skrupler med, at den mulige gerningsmand var blevet udstillet på Facebook med navns nævnelse.

Det kan dog muligvis betyde, at bilhuset får problemer med politiet. Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle fortæller, at han er ved at undersøge, om der er sket en overtrædelse af loven, da bilhuset skrev navnet på den formodede tyv på Facebook.

- Vi er opmærksomme på, at Linderoth har lagt noget op på Facebook. Vi kan ikke udelukke, at det kan være en overtrædelse af persondataloven, så derfor bliver det efterforsket sideløbende med tyveriforholdet af bilen.

Vicepolitiinspektøren bekræfter, at politiet har været ude og lede efter den omtalte person, og at Fyns Politi har været på den adresse, hvor vedkommende er tilmeldt. Her befandt han sig dog ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce