Annonce
Faaborg-Midtfyn

Stil spørgsmål til politikere og skolefolk: Vær med til digitalt debatmøde om omstridt skoleforslag

Du kan stille spørgsmål til Kim Aas Christensen (S), formand for Opvækst- og Læringsudvalget, Kristian Nielsen (V), Bjarne Schytt Nielsen, skoleleder på Tingagerskolen, Martin Jonø, formand for skolebestyrelsen på Brahesminde Skoler, som alle deltager i debatmødet. Arkivfotos
Torsdag 28. januar inviterer avisen til digitalt debatmøde på fyens.dk. Emnet vil være det kritiserede forslag til en ny skolestruktur, og du har mulighed for at stille spørgsmål både på forhånd og undervejs.

Faaborg-Midtfyn: Brænder du inde med et spørgsmål om den måske kommende skolestruktur? Så har du torsdag aften mulighed for at få svar.

Her vil en række af de centrale personer i debatten stille op for at diskutere skolestruktur og svare på læserspørgsmål. Det hele foregår naturligvis digitalt på Fyens.dk.

Med i det virtuelle panel er formand for Opvækst- og Læringsudvalget Kim Aas Christensen (S), der netop har stemt for at sende det omstridte forslag i høring. Også Venstres gruppeformand, Kristian Nielsen, der omvendt har taget afstand fra forslaget, vil deltage.

På skole-siden vil formanden for den lokale afdeling af Skolelederforeningen og skoleleder på Tingagerskolen i Ringe Bjarne Schytt Nielsen være med på en direkte forbindelse.

Det samme er formanden for skolebestyrelsen på Brahesminde Skoler i Horne og Svanninge Martin Jonø.

Debatmødet starter klokken 19.00 og varer formentlig en times tid, og det kræver ingen tilmelding.

Du kan stille dine spørgsmål undervejs i læsermødet, men du har også mulighed for at stille dem på forhånd. Det kan du gøre på mail til anjoh@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce