Annonce
Assens

STIF Salbrovad kan vinde to priser ved Sportslørdag 2020

Jumping fitness er populært både hos børn og voksne. Har man ønske om en aktivitet, bliver den iværksat, hvis der er tilstrækkeligt med interesserede: Foto: STIF Salbrovad
Annonce

Salbrovad: Idrætsforeningen STIF Salbrovad er nomineret til to priser i forbindelse med Fynske Bank Sportslørdag. Det drejer sig om Den Fynske Idrætsforeningspris og Årets Frivillige Idrætsleder.

Det er foreningens håndboldtræner Jesper Johansen, der er nomineret i sidstnævnte kategori, og det er faktisk også foreningens formand Ulla Larsen, der selv har indstillet foreningen til priserne.

- Kriterierne var, at det skulle være en forening, der samlede lokalsamfundet, og gjorde noget for børn og unge, og det tænkte jeg, at vi godt kunne leve op til, fortæller Ulla Larsen, der er glad for, at det blev til to nomineringer.

Foreningen samarbejder med både børnehaven og skolen. De tilbyder også både badminton for voksne og forskellige aktiviteter for børn, mens håndboldafdelingen tæller over 100 spillere fordelt på otte hold. Dén er især Jesper Johansens fortjeneste, og det er da også derfor, han er nomineret til Årets Frivillige Idrætsleder.

- Vi er en breddeklub, men vi vil også gerne vinde. Vil man det, skal det være som i skolen - det skal både være sjovt, og man skal lære noget, siger Jesper Johansen.

Sportslørdag løber af stablen 18. januar.

Jesper Johansen er indstillet til prisen som årets frivillige idrætsleder. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce