Annonce
Podcast

Stenkastersagen: Den nærmeste familie kan dække over stenkasteren

Tidligere kriminalkommissær fra Rejseholdet Kurt Kragh. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh

Hvorfor er det så vanskeligt at finde stenkasteren? Nyt afsnit i podcast-serie ude nu.

Det er næsten to år siden, det for alvor gik op for alle, at der var en farlig mand på spil på Fyn. Det var den nat en tysk kvinde døde på den fynske motorvej, fordi en mand kastede en kæmpesten ned på familiens bil. Stenkasteren er stadig på fri fod.

Det nye afsnit af podcastserien "Stop stenkasteren" ser på, hvorfor det er så svært at finde manden. Hvis nogen dækker over stenkasteren, kan det meget vel være en i hans nærmeste familie. Det mener den erfarne efterforsker og tidligere drabschef for rejseholdet Kurt Kragh:

- Mødre holder altid hånden over deres sønner. Altid. Det er bare sådan helt intuitivt, at de giver deres sønner alibi eller beskytter dem, siger han og peger på, at det også kan gælde andre tætte familiemedlemmer.

- Det skal man være opmærksom på både som efterforsker og i bekendtskabskredsen, siger han.

I podcastens sjette afsnit forklarer Kurt Kragh, hvorfor stenkaster-sagen er så vanskelig at efterforske.

Annonce

Hør det seneste afsnit her

Annonce

Mest læste

Seneste nyt

Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor