Annonce
Faaborg-Midtfyn

Steffen Martin udstiller malerier og tegninger

Steffen Martins motiver er det skæve og urbane univers, man kan finde i storbyer rundt om i verden. Foto: PR

Ringe: Kunstneren Steffen Martin udstiller fra mandag 15. oktober til og med fredag 7. december et udvalg af malerier og tegninger fra de seneste 10 år af hans kunstneriske virke. Udstillingen vil inkludere helt nye værker og kan ses i Store Sal på Ringe Bibliotek. Lørdag 20 oktober kl. 10 er der fernisering. Der er fri entré, og biblioteket byder på et glas og en lidt snack. Da Steffen Martin blev opdaget i 2004 af kunstsamler og chefredaktør på tidsskriftet Kunst, Ole Lindboe, var udgangspunktet for hans kunst det skæve og urbane univers, man kunne finde i storbyer rundt om i verden.

Motiverne er stadig urbane, men stilen og farvevalget er blevet mere sikkert, og der er plads til både det komplicerede og det enkle på lærred og papir. I 2016 flyttede Steffen Martin til Årslev med sin familie og han har nu atelier på hjemmeadressen. Kontakt eventuelt personalet inden besøg, da salene kan være optaget.

I 2016 flyttede Steffen Martin til Årslev med sin familie og han har nu atelier på hjemmeadressen. Foto: PR
Steffen Martin har udstillet på forskellige gallerier i Danmark, og han har haft fast repræsentation på Galleri Hjorth i Horsens. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce