Annoncørbetalt indhold

Steder at se for dig der er flyttet til Fyn

Dette indhold er sponsoreret

Fyn er en ofte glemt del af Danmark. En del af den forklaring kan selvfølgelig findes i mængden af beboere på henholdsvis Sjælland og Jylland, der løber op på markant flere end Fyn. Og selvom der sker mange spændende og vigtige ting omkring både Jylland og Sjælland, så bør man ikke glemme vores allesammens Fyn. Måske er du en af dem, der har fundet en lejelejlighed på Propstep, fordi du netop nu skal tage turen til Fyn. Det kan være, at du skal til at studere? Eller måske bringer arbejdet dig til dejlige Fyn. Måske er du optimistisk i forhold til din næste tid på øen, eller også så frygter du, at du kommer til at kede dig ihjel. Her kan vi berolige dig med, at Fyn bestemt ikke er et kedeligt sted at tilbringe tiden. Fra smuk natur til Odenses travle og hyggelige gader, så skal du nok få noget at kigge på. Og selvom du er kommet for at arbejde eller studere, så har du forhåbentlig stadigvæk noget fritid engang imellem, hvor du skal have tiden til at gå. Er du en smule i tvivl om, hvad du skal bruge din tid på, så følger her en kort liste med steder at se for dig, der er flyttet til Fyn.

Odense by

Dette punkt giver måske sig selv. Og måske er det endda der, hvor du har valgt at slå dig ned i forbindelse med studie eller arbejde. Men det bør bestemt ikke undervurderes, hvor meget danmarks tredjestørste by har at byde på. Det er klart at byen ikke har samme storby-stemning som for eksempel Aarhus eller København. Men her får du noget helt andet. Der er hyggelige, smalle gader, små huse, fantastiske restauranter, spændende spillesteder og meget meget mere. Odense fortjener en hel liste for sig selv, så tøv ikke med at udforske den dejlige by.

Annonce

Svanninge Bakker

På sydfyn kan du rende ind i et storslået landskab, der også går under navnet Fyns Alper. Dette gør Svanninge bakker, fordi bakkerne strækker sig op til 126 meter op i vejret, hvilket er ganske højt for vores lille land. Her er vandreruter og smukke udsigtspunkter i overflod. Tøv ikke med at tjekke Svanninge Bakker ud.

Avernakø

Det Sydfynske Øhav byder på intet mindre end 96 øer. Hvis du er en smule interesseret i natur og dyr, så bør du besøge Avernakø. Avernakø er blandt andet hjemsted for den sjældne og fredede klokkefrø, der lever i vandhullerne på den lille ø. Her får du en unik naturoplevelse for alle pengene.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.