Annonce
Odense

Startnumre til Lysløbet er udsolgt

Odense lyses op den 6. december til lysfest. I den forbindelse står H.C. Andersen Marathon bag Lysløbet, som efter ni dage må melde alle startnumre udsolgt. Foto: Bruce Munro

Ni dage tog det, før HCA Marathon måtte melde udsolgt til Lysløbet, som løber af stablen 6. december i Odenses bymidte til årets lysfest.

For 150 år siden blev H.C. Andersen udnævnt som æresborger i Odense. Det markeres med en lysfest og et Lysløb i byens centrum den 6. december, men hvis man håbede på at løbe med i Lysløbet, så er det løb desværre kørt. På ni dage er alle 1000 startnumre revet væk.

Lysløbet afvikles i Odenses hyggelige stræder med julebelysning og flotte lysindslag som kulisse. Lysløbet består af et løb på fem kilometer og en tre kilometer walk. Både løb og walk kan opleves med start ved Klingenberg, hvor fem kilometer løb starter kl. 18.30 og tre kilometer walk kl. 18.40.

Omkring klokken 19.15 er der præmieoverrækkelse for 5 kilometer løb, inden det store fyrværkeri klokken 19.45 ved H.C. Andersen julemarked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Odense

FIF-hæder til Torben Simonsen

Odense

Syng med Hammers Duo

Annonce