Annoncørbetalt indhold

Start et nyt selskab på Fyn

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er i dag mange, der gerne vil løsrive sig den forudbestemte arbejdsdag. Det betyder, at de ikke vil være underlagt chefer, forudbestemte arbejdstider og planlagte arbejdsmetoder, og i stedet vil de nyde den frihed og den spontanitet, der er forbundet med det selvstændige liv blandt andet ved at starte et nyt selskab eller en finansiel institution.

Her er der nemlig tale om et område, der i dag oplever en meget stor opblomstring og popularitet, idet der er mange muligheder her indenfor.

Annonce


Vil du gerne handle med aktier eller obligationer

Det er især noget, der gør sig gældende, hvis du gerne vil være beskæftiget inden for blandt andet børsnotering af aktier eller obligationer. Netop det at handle med aktier er nemlig noget, der i dag er blevet åbnet op for alle.

Det betyder, at det ikke kun er de fine herrer i jakkesæt, for hvem dette marked er åbent. I dag kan alle komme i gang med både at købe og sælge aktier og obligationer og på den måde nyde godt af denne populære form for forretningsform. Det er altså en god mulighed for alle. Du skal dog sætte dig ordentligt ind i det, inden du kaster dig du i det.


Få en hjælpende hånd til en virksomhedsoverdragelse – M&A

Det kan dog også være, at du i forvejen er blevet tilbudt en virksomhed inden for dette område, hvorfor det i stedet er en virksomhedsoverdragelse (M&A), som du har behov for en hjælpende hånd til. Og netop derfor bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; denmark.dlapiper.com.

Her er der nemlig tale om fagmænd, der rådgiver kunder om alt fra virksomhedsoverdragelse til venure capital og private equity samt børsnotering af aktier og obligationer. Og derfor står disse professionelle folk til rådighed i alle faser af transaktionen for at sikre, at du ender ud med det mest tilfredsstillende resultat.


Start på Fyn eller ethvert andet sted i verden

Hvis du gerne vil have et godt råd eller en hjælpende hånd til andre aspekter inde for den finansielle verden såsom startups, virksomhedssalg, virksomhedskøb, internationale koncern omstruktureringer, kommercielle kontakter, stiftelse af selskaber og FinTec, finder du også de rette folk hos DLA PIPER.

Lad dig derfor ikke begrænse, men vær sikker på, at du kommer godt fra start med dit næste eventyr på Fyn, eller hvor end du gerne vil udføre dit hverv – det kan være i Danmark, men også alle andre steder i verden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.