Annoncørbetalt indhold

Start din egen virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I dag er der flere og flere, der vælger at blive selvstændige og derigennem starte egen virksomhed – måske er du en af dem? I så fald får du i denne artikel de bedste tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med at starte din egen virksomhed. Det kræver nemlig, at du nøje overvejer dine muligheder og tager en række afgørende beslutninger, som vi skal se nærmere på nedenfor.

Start med den god idé

Annonce

Når du skal starte din egen virksomhed, er det først og fremmest vigtigt, at du har en bærende og god idé i ærmet. Det skal være en idé, du er motiveret for og passioneret omkring, samtidig med at den skal kunne overleve på et marked, der måske allerede er præget af hård konkurrence. Et godt bud på, hvordan du kan teste, om din idé er holdbar, er at præsentere den for familie og venner. Herigennem kan du nemlig få be- eller afkræftet, om der faktisk er et potentiale til at starte en virksomhed op.

En sådan idé indebærer altså samtidig, at du overvejer, hvilket brand du gerne vil skabe. Her er det en god idé at hyre eksterne konsulenter, der kan rådgive og coache dig i at skabe et brand. I samme ombæring er det nødvendigt at lægge en forretningsplan, der i sidste ende skal give dig et overblik over, hvordan du har tænkt dig at drive din forretning. På den måde afklarer du også, hvordan du gerne vil have, at forretningen udvikler sig på sigt.

Du lægger en forretningsplan ved at skrive, hvad du forventer, at din virksomhed skal kunne nu og her. Det handler altså om at kortlægge mål og forventninger. Derudover er det vigtigt, at du sørger for at undersøge markedet og derigennem finde relevante informationer om de kunder og ikke mindst konkurrenter, der allerede findes på markedet. Det gør dig nemlig bedre rustet til at kunne starte din egen virksomhed, som dels er konkurrencedygtig, men samtidig er sund og stabil. Det betyder i sidste ende også, at dine beslutninger bliver skarpere, fordi du har et bredt kendskab til markedet.

Vælg en virksomhedsform

Noget andet, du skal overveje, er din virksomhedsform. Her skal du se nærmere på de virksomhedstyper, der allerede findes, for at tage stilling til, hvad du selv foretrækker. Du må altså være indstillet på, at der er mange overvejelser, du bør gøre dig inden opstart af egen virksomheden. Det gælder dels din nuværende situation, men også de muligheder, du står over for i fremtiden.

I Danmark findes der tre slags virksomheder – servicevirksomhed, produktionsvirksomhed eller handelsvirksomhed. Ganske kort fortalt er en servicevirksomhed for dig, der vil starte din egen virksomhed med udgangspunkt i at sælge en serviceydelse. Her er der altså ikke tale om et fysisk produkt. En produktionsvirksomhed er derimod en virksomhed, der fremstiller varer, og hvor der altså er tale om fysiske produkter. En handelsvirksomhed er derimod en virksomhed, der videresælger varer uden at bearbejde dem – det er altså både tale om produkter, der er fysiske og ikke er fysiske.

Det afhænger helt af din idé og de produkter eller det produkt, du vil sælge, om du vælger den ene eller den anden slags virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.