Annonce
112

Stak mand i maven: Polak fængslet for forsøg på manddrab

En 36-årig mand skal sidde varetægtsfængslet frem til den 16. december for adskillige knivstik mod en anden mand i Allesø nordvest for Odense. Foto: Michael Bager
En 36-årig mand fra Polen blev mandag varetægtsfængslet i 14 dage for at forsøge at slå en anden mand ihjel. Offeret slap dog med enkelte knivlæsioner i maven og på benet.

Et drama udspillede sig søndag aften på en adresse i Allesø nordvest for Odense.

Her er en 36-årig polak sigtet for forsøg på manddrab, idet han, ifølge sigtelserne, stak en anden mand adskillige gange i brystet samt en enkelt gang i benet.

Manden blev efterfølgende anholdt og fremstillet ved et åbent grundlovsforhør mandag eftermiddag i Byretten i Odense.

Christian Nielsen er anklager i sagen.

- Vi ved endnu ikke, hvad der er gået forud for denne konflikt. Det vil politiet nu forsøge at afklare, fortæller han.

Den 36-årige nægter sig skyldig i forsøg på manddrab, men erkender, at han stak manden i benet.

Offeret for knivstikket slap med overfladiske skrammer i brystet, men fik en mindre læsion i benet. Han blev kørt til undersøgelse på OUH søndag aften.

Den 36-årige blev varetægtsfængslet frem til den 16. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Nordfyn For abonnenter

Lars og Mette har solgt deres to campingpladser på Nordfyn: - Det er sgu lidt som at sælge en baby

Annonce