Annonce
112

Stak mand i maven: Polak fængslet for forsøg på manddrab

En 36-årig mand skal sidde varetægtsfængslet frem til den 16. december for adskillige knivstik mod en anden mand i Allesø nordvest for Odense. Foto: Michael Bager
En 36-årig mand fra Polen blev mandag varetægtsfængslet i 14 dage for at forsøge at slå en anden mand ihjel. Offeret slap dog med enkelte knivlæsioner i maven og på benet.

Et drama udspillede sig søndag aften på en adresse i Allesø nordvest for Odense.

Her er en 36-årig polak sigtet for forsøg på manddrab, idet han, ifølge sigtelserne, stak en anden mand adskillige gange i brystet samt en enkelt gang i benet.

Manden blev efterfølgende anholdt og fremstillet ved et åbent grundlovsforhør mandag eftermiddag i Byretten i Odense.

Christian Nielsen er anklager i sagen.

- Vi ved endnu ikke, hvad der er gået forud for denne konflikt. Det vil politiet nu forsøge at afklare, fortæller han.

Den 36-årige nægter sig skyldig i forsøg på manddrab, men erkender, at han stak manden i benet.

Offeret for knivstikket slap med overfladiske skrammer i brystet, men fik en mindre læsion i benet. Han blev kørt til undersøgelse på OUH søndag aften.

Den 36-årige blev varetægtsfængslet frem til den 16. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Odense

Slut med Rosas Tapas

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce