Annonce
112

Stak af med medicin: Hvem har set væbnet apoteksrøver?

En mand med briller og i en rød skjorte begik tirsdag eftermiddag røveri mod Næsby Apotek. Med sig fik manden høfebermedicin, oplyser Fyns Politi, som gerne vil høre fra personer, der måtte have bemærket manden. Arkivfoto: Colourbox.
Fyns Politi vil stadig gerne høre fra personer, der måtte have bemærket en mand i rød skjorte, som tirsdag eftermiddag røvede Næsby Apotek.

Odense: Fyns Politi havde onsdag morgen ikke fået nye spor at gå efter i sagen om et væbnet røveri mod Næsby Apotek sent tirsdag eftermiddag. Klokken var 17.47, da en mand kom ind på apoteket og med en pistol truede personalet til at udlevere medicin til ham.

Ifølge vagtchef hos Fyns Politi Milan Holck var det høfebermedicin, som manden fik udleveret.

Manden løb ifølge vagtchefen væk fra apoteket - som ligger over for Fakta - på Bogensevej 49 i ukendt retning, og politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der måtte have bemærket ham i området.

Han beskrives som 50-55 år og almindelig af kropsbygning. Han bar briller og var iført en rød skjorte. Med sig havde han en grøn rygsæk.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Annonce