Annonce
112

I god behold: 12-pige blev eftersøgt med drone i nat - nu er hun fundet

Fyns Politi har natten til onsdag eftersøgt den 12-årige Amina med både hunde og og en drone i den sydlige del af Odense, hvor pigen formodes at være søgt hen. Arkivfoto: Nils Svalebøg.
Fyns Politi har natten til onsdag søgt med både hundepatrulje og drone efter den 12-årige Amina, som tirsdag formiddag forsvandt fra Odense Universitetshospital. Ved ottetiden onsdag morgen blev hun fundet, oplyser Fyns Politi på Twitter.

Odense: Den 12-årige Amina, som tirsdag aften blev efterlyst af Fyns Politi, er onsdag morgen kort før klokken otte blevet fundet i god behold. Det oplyser Fyns Politi.

Den 12-årige pige forlod tirsdag formiddag Odense Universitetshospital, og siden har hendes færden været ukendt. Fyns Politi efterlyste tirsdag aften pigen, som ikke vurderedes at kunne klare sig selv af helbredsmæssige årsager.

Natten til onsdag så det ud til, at efterlysningen havde givet resultat.

- Vi har haft en henvendelse i nat, som var konkret. Den gjorde, at vi var ude i Odense Syd, hvor vi ledte med både en hundepatrulje, en almindelig patrulje og en drone. Men desværre uden held, fortalte vagtchef hos Fyns Politi Milan Holck tidligt onsdag morgen.

Politiet skønnede, at hun havde valgt at søge mod den sydlige del af Odense, fordi hun har relationer i den del af byen.

- Men vi tror samtidig ikke, at hun vil vælge at gå ad de store veje, tværtimod vil hun formentlig tage mindre veje og forsøge at gemme sig lidt. Vi er bekymrede for hendes tilstand, sagde vagtchefen hos Fyns Politi tirsdag aften.

Klokken halv ni onsdag morgen oplyste politiet på Twitter, at den 12-årige pige var fundet i god behold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce