Annonce
Nordfyn

Støt lokalt: Her kan du handle takeaway på Nordfyn

Ditlevsdal har åbnet op for takeaway og tilbyder blandt andet burgerpakker. De indeholder hakket bisonkød og hjemmebagte burgerboller - resten handler man selv andetsteds. Foto: Ditlevsdal
Efter pressemødet tirsdag aften, hvor regeringen oplyste, at restauranter, caféer og spisesteder skal lukke for gæster, lægger det yderligere pres på erhvervslivet. Men det er stadig muligt at støtte lokale restaurationer ved at handle takeaway. Se et overblik her.

Nordfyn: Tirsdag aften røg muligheden for at spise på restaurant og andre spisesteder definitivt indtil - foreløbigt - 30. marts. Men der er dog stadig mulighed for at bestille takeaway og nyde maden derhjemme. På den måde slipper man ikke kun for kødgryderne, men støtter samtidig også lokale restaurationer, der som andre erhvervsdrivende lider under corona-udbruddet.

Vi giver her et overblik over takeaway-mulighederne på Nordfyn. Har vi misset nogle restauranter, der holder åbent for takeaway, så tilføj dem gerne i en kommentar til artiklen.

Annonce

1) Søndersø Pizza og Grill, Søndersø

Søndersø Pizza og Grill har åbent for takeaway.

Annonce

2) MAYAN, Søndersø

MAYAN i Søndersø besluttede allerede efter første pressemøde onsdag den 11. marts, at al afhentning af takeaway skal ske fra p-pladsen. For at undgå kunder, der står i tæt kø indendøre, kommer personalet ud til bilen med maden.

Annonce

3) Pizza Inn, Søndersø

Pizza Inn har åbent for takeaway.

Annonce

4) Café Onkel, Bogense

Café Onkel holder åbent for to-go i caféen, og er man nervøs for at gå ud, leverer caféen gerne til ens dør. Inden for bygrænsen i Bogense er det gratis, og i resten af Nordfyns Kommune koster det 29 kroner. Levering er dog altid gratis, hvis der købes fire portioner eller derover. Fra caféen kan der blandt andet tilbydes stjerneskud, chili con carne og forskellige sandwiches.

Annonce

5) Bella Pizza og Pasta House, Bogense

Fra restauranten kan der fortsat bestilles takeawaymad inspireret af det italienske køkken heriblandt, som navnet antyder, pizza og pasta.

Annonce

6) Café Solo, Bogense

Fra Café Solo kan man bestille sandwiches, stjerneskud, håndmadder, tapas, og derudover kan man hver dag få en varm ret fra det klassiske, danske køkken til 75 kroner. Alt skal bestilles senest klokken 16.00 dagen før, og betaling foregår via Mobilepay. Maden skal afhentes gennem gårdhaven for at undgå folk i caféen.

Annonce

7) Di Napoli, Bogense

Di Napoli har åbent for takeaway.

8) Pizzarium, Bogense

Pizzarium i Bogense har åbent for takeaway.

9) Café Kysten, Bogense

Café Kysten tager imod bestillinger af takeaway og tilbyder klassiske retter som karbonade med stuvede grønærter, hakkebøf med bløde løg og frikadeller med stuvet hvidkål. De varme retter koster 50 kroner og skal bestilles i god tid. Derudover kan man bestille sandwich og smørrebrød.

Der er mulighed for levering før klokken 16 og efter klokken 18. Det er gratis i Bogense, og man kan også hente maden selv.

10) Grillen, Otterup

Grillen i Otterup har fjernet sine små borde og holder åbent for takeaway af grillkyllinger, burgere med mere.

11) Aladdin Restaurant og Pizza, Otterup

Aladdin Restaurant og Pizza lukker ned for restaurantdelen, men fortsætter med takeaway og udbringning.

12) Tonis Pizza, Otterup

Tonis Pizza har åbent for takeaway.

13) Pizza Mamma Mia, Otterup

Pizza Mamma Mia har åbent for takeaway.

14) Ditlevsdal Bison Farm, Morud

Ditlevsdal har åbnet for bestillinger af henholdsvis bison-tapasplatter og bisonburger-pakker med kød og fem hjemmebagte burgerboller. Takeawaymaden skal bestilles på forhånd og kan afhentes i gårdbutikken fredag mellem 14-18 og lørdag mellem 12-14.

15) Særslev Pizza og Grill, Særslev

Særslev Pizza og Grill i Særslev har fortsat åbent for takeaway og bringer som hidtil også maden ud. Kommer man for at hente maden selv, skal man ikke gå ind på pizzeriaet, da de istedet kommer ud med pizzaerne til ens bil for at undgå smittefare.

16) Café Take Off, Beldringe

Café Take Off i Beldringe åbnede allerede 15. marts for takeaway fra caféen i HCA Airport. Man kan hente maden i caféen, eller man kan - efter aftale - få bragt maden direkte til ens dør. Caféen tilbyder to varme retter, som er klar til microovn og derudover smørrebrød og cafesandwich. Caféen har i den forbindelse udsendt nedenstående bøn på deres Facebook-side:

- Vi har mere end nogensinde brug for, at I støtter op om vores virksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce