Annonce
Kerteminde

Støt de lokale butikker: Køb et gavekort og få en bakke gratis påskeliljer

Annette Burchall har blomsterbutikken Anettes blomster og er formand for Langeskov Handel. Foto: Helle Kryger
På lørdag sælger Langeskov Handel gavekort til de lokale butikker ved Langeskov Centret. Alle, der vælger at støtte det lokale butiksliv, får en gratis kasse med 18 påskeliljer.

Langeskov: På lørdag giver Langeskov Handel en kasse påskeliljer til alle kunder, der køber et gavekort på 500 kroner til foreningens butikker.

- Vi vil gerne gøre opmærksom på os selv, og den situation vi står i, fortæller formand for Langeskov Handel, Annette Burchall.

Gavekort kan købes i et telt på parkeringspladsen foran Langeskov Centret fra klokken 11-14.

Formanden kalder salget af gavekort for en “gimmick”, for at vise kunderne at forretningerne er der endnu, selvom de ikke må holde åbent.

- Det handler om at sige, at folk må ikke glemme os, selvom vores center er lukket, fortæller Annette Burchall.

Annonce

Påskeliljerne er lokale

Langeskov Centret blev lukket, da Mette Frederiksen i marts gik på talerstolen og lukkede Danmark ned. Det er kun kiosken og brugsen, der stadig må hold åbent i centret, mens 23 butikker kun kan håbe på, at de må åbne op engang til maj.

- Der er ingen tvivl om, at alle butikkerne i centret er pressede lige nu, for når du ikke har haft en omsætning i næsten en måned, så er du presset, siger Annette Burchall.

- Så det gør ondt. Det gør virkeligt ondt, og vi er magtesløse, for vi kan ikke gøre noget. Situationen er uoverskuelig, men sådan er reglerne, og det må vi forholde os til.

Langeskov Handel har købt påskeliljerne af en lokal gartner, så på den måde støtter handelslivet også lokalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce