Annonce
Nyborg

Større overskud hos Aagaard Nielsen

Charlotte Aagaard Eriksen, administrerende direktør for familievirksomheden, aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, som hun leder sammen med sin mand, Lars Bøgelund Eriksen. Billedet er taget i forbindelse med 50 års jubilæet for nogle år siden. Arkivfoto: Kim Rune.
Maskinfabrik i Ullerslev lever stille og har det stadig godt. Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S øger overskuddet

Ullerslev: Overskuddet er blevet større i det seneste år i Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, der er en virksomhed i Ullerslev. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet steget kraftigt fra 625.000 til 977.644 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 28 ansatte.

Virksomhedens bruttofortjeneste blev 12,3 millioner kroner, året før var tallet 11,8 millioner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller noget om, hvor stor aktivitet der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Ullerslev-virksomheden fra 5,3 millioner til 6,0 millioner kroner.

Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Vi bringer disse regnskaber, fordi de er vigtig lokal nyhedsformidling. Har du uddybende oplysninger, kontakt da redaktionen

Annonce

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S

1964: Niels Aagaard Nielsen starter Aagaard Nielsens Maskinfabrik i Kragsbjerg-kvarteret i Odense. Niels Aagaard Nielsen var tidligere produktionschef på en virksomhed, der lavede støvsugere.
Aagaard Nielsen har i alle årene kørt parløb med Langeskov-virksomheden Exhausto, og de første mange år handlede det udelukkende om at levere el-motorer til Exhaustos ventillations-systemer.

Få år efter starten overtog næste generation, sønnen Bent Aagaard Nielsen ledelsen af virksomheden.

De flytter til Ullerslev i slutningen af 1970’erne.

I slutningen af 1980’erne bliver Lars Eriksen ansat på maskinfabrikken, og han sætter fart i udviklingen med drejning på computerstyrede drejemaskiner.

I 2002 blev Bent Aagaard Nielsens datter, Charlotte, ansat som tredje generation i familievirksomheden. Faderen fortsatte dog en årrække og forlod først maskinfabrikken i 2013.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce