Annonce
Nyborg

Større overskud hos Aagaard Nielsen

Charlotte Aagaard Eriksen, administrerende direktør for familievirksomheden, aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, som hun leder sammen med sin mand, Lars Bøgelund Eriksen. Billedet er taget i forbindelse med 50 års jubilæet for nogle år siden. Arkivfoto: Kim Rune.
Maskinfabrik i Ullerslev lever stille og har det stadig godt. Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S øger overskuddet

Ullerslev: Overskuddet er blevet større i det seneste år i Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, der er en virksomhed i Ullerslev. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet steget kraftigt fra 625.000 til 977.644 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 28 ansatte.

Virksomhedens bruttofortjeneste blev 12,3 millioner kroner, året før var tallet 11,8 millioner.

Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller noget om, hvor stor aktivitet der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning.

Sidste år voksede egenkapitalen i Ullerslev-virksomheden fra 5,3 millioner til 6,0 millioner kroner.

Der er ikke oplyst tal for omsætningen.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Vi bringer disse regnskaber, fordi de er vigtig lokal nyhedsformidling. Har du uddybende oplysninger, kontakt da redaktionen

Annonce

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S

1964: Niels Aagaard Nielsen starter Aagaard Nielsens Maskinfabrik i Kragsbjerg-kvarteret i Odense. Niels Aagaard Nielsen var tidligere produktionschef på en virksomhed, der lavede støvsugere.
Aagaard Nielsen har i alle årene kørt parløb med Langeskov-virksomheden Exhausto, og de første mange år handlede det udelukkende om at levere el-motorer til Exhaustos ventillations-systemer.

Få år efter starten overtog næste generation, sønnen Bent Aagaard Nielsen ledelsen af virksomheden.

De flytter til Ullerslev i slutningen af 1970’erne.

I slutningen af 1980’erne bliver Lars Eriksen ansat på maskinfabrikken, og han sætter fart i udviklingen med drejning på computerstyrede drejemaskiner.

I 2002 blev Bent Aagaard Nielsens datter, Charlotte, ansat som tredje generation i familievirksomheden. Faderen fortsatte dog en årrække og forlod først maskinfabrikken i 2013.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Cirkushest på slap line

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Faaborg-Midtfyn

Gymnasielærer anholdt i London efter at have lænket sig til olietønde: Nu vil han arrangere klimadag

Annonce