Annonce
Sport

Stærkt Superligamandskab gæster bundproppen Middelfart onsdag - mulig debut for nyborgenser i målet

Andreas Søndergaard er målmand i fodboldklubben Wolverhampton Wanderers i England. I slutningen af august blev han udlånt til Randers FC året ud, og i onsdagens pokalopgør kan han få debut. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Middelfart skal kæmpe med liv og sjæl, hvis de skal gøre sig forhåbninger om kvartfinalerne i Sydbank Pokalen, når holdet onsdag tørner sammen med de forsvarende mestre Randers FC.

FODBOLD: Onsdag venter der sig noget af en mundfuld for Middelfart, som efter 13 kampe i 2. division ligger sidst, når de forsvarende pokalvindere, Randers FC, gæster det fynske græs i 4. runde af Sydbank Pokalen.

Middelfart udtaler selv på klubbens hjemmeside, at alle ædruelige forudsigelser vil sige, at festen stopper her. Omend holdet vil gå på banen, og i 90 minutter drømme om en pokaltriumf og kæmpe for det.

- Vi skal gå efter et resultat  men også passe på os selv mod en modstander, der har kvaliteter, vi ikke ser til hverdag i 2. division, oplyser Middelfart på holdets hjemmeside og tilføjer:

Annonce

- Det vigtigste er en god oplevelse mod en spændende modstander.

For bundholdet er spillet i 2. division det vigtigste, og der er fire vigtige kampe tilbage i efteråret, og Middelfart har gevaldigt brug for en sejr.

- Hvis ikke vi begynder at vinde, så forsvinder vi, mener Middelfart.

Selvom Middelfart ingen sejre har, er der efter tidligere cheftræner Jens Letorts fyring positive meldinger fra Middelfarts sportschef Søren Godskesen, som mener, at holdet er på vej i den rigtige retning efter den nye start.

Mulig Nyborgenser i målet

Randers FC målmand Patrik Carlgren er blandt de spillere fra Superligamandskabet, som sidder over i kampen mod Middelfart, og det betyder, at unge Andreas Søndergaard fra Nyborg er i spil til en plads i målet.

Andreas Søndergaard spillede for OB's ungdomshold, da han i 2018 skiftede til Wolverhampton Wanderers i England, hvor han efterfølgende er blevet en del af førsteholdstruppen - og det er herigennem, at den 20-årige keeper er blevet udlånt til Randers FC.

Her har Andreas Søndergaard end ikke været på banen, men debuten lurer nu, hvor Patrik Carlgren sidder over.

Ud over Carlgren må Randers FC undvære tre centrale forsvarere, da Simon Graves er ude med skade, og hverken Joel Kabongo og Erik Marxen er i spil. Marxen, som ellers er tidligere Middelfart-spiller, kommer altså ikke på banen mod sin barndomsklub.

Annonce

Lader sig ikke snyde

Omend Middelfart ikke har præsteret de store resultater i den indeværende sæson, lader Randers FC sig ikke snyde af det - for kronjyderne er klar over, at Middelfart gemmer på dygtige spillere, som har været og er til mere end 2. division.

- Det er et hold, som er til mere, end det de har vist, udtaler Randers FC's cheftræner Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Derfor er Randers FC trods skader, klar med et hold, som skal sætte Middelfart under et stort pres.

Annonce

Våd bane

Middelfart rykkede holdets seneste kamp fra Middelfart Stadion til klubanlægget, da banen på stadion var medtaget af den massive regn, som var faldet. Men pokalkampen spilles på stadion.

Noget, som gæsterne er klar over, kan påvirke spillet, da banen kan være ujævn og blød - derfor skal tilskuerne til kampen ikke nødvendigvis forvente det helt polerede fodboldspil.

- Det kan godt være, at vi skal gemme det polerede fodbold væk og spille mere direkte, udtaler Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Kampen fløjtes i gang klokken 15.00.

Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

Faaborg-Midtfyn

Se video: Fyn springer ud i lilla - Syren Bjarne anbefaler særligt disse steder, du skal se

Annonce