Annonce
Fyn

Stædig traktorfører tøffer gennem Danmark med fire meter bred harve: - Folk har undret sig i flere dage

Genrefoto: Johan Gadegaard
Fyns Politi har i længere tid haft problemer med en traktor, der kører rundt på offentlig vej med en alt for bred harve.

Fyn: En usædvanligt bredmåset traktor bliver ved med at dukke op på Fyns Politis vagtchefers skrivebord.

- Vi har slåsset en del med den. Vi får tirsdag første gang en anmeldelse klokken 8:30 om, at en anmelder har set traktoren køre på offentlig vej med en harve, som måler fire meter og 20 centimeter i bredden, siger vagtchef Henrik Strauss.

Det er naturligvis alt for stort et redskab at køre rundt med, og det fortalte politiet også føreren af traktoren, da han blev standset i Svendborg i nærheden af Svendborgmotorvejen tirsdag eftermiddag.

- Vi fortalte ham, at traktoren ikke skulle køre videre. Men her til aften har vi så lige truffet den i Middelfart, og selv med begrænset geografisk kendskab kan man regne ud, at traktoren så må have flyttet sig, siger Henrik Strauss.

Annonce

På vej gennem det halve land

I Middelfart måtte politiet gentage sigtelserne mod føreren, som har spøgt så langt tilbage som i fredags, hvor politiet for første gang modtog henvendelser fra borgere, der ikke kunne forstå, at traktoren måtte køre med så bredt et redskab.

- Folk har undret sig i flere dage, men så var det ligesom gået i sig selv indtil i dag. Sagen bliver heller ikke bedre af, at traktoren ikke er registreret, lyder det fra vagtchefen.

Om politiet har truffet traktoren ude på vejene for sidste gang, står indtil videre hen i det uvisse. Ellers kan det være, at sagen må overgå til en anden politikreds.

- Han mener, at han skal til det jyske. Så det kan være, han regner med at krydse broen, siger Henrik Strauss.

Fyns Politi er i skrivende stund ikke i besiddelse af oplysninger om den stædige traktorførers alder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Middelfart For abonnenter

Stribonitter så omdiskuteret olieberedskabslager indefra: - Byggeri i seks etager er en skændsel for området

Annonce