Annonce
Fyn

Lige nu: Kraftig vind over flere broer - vindfølsomme køretøjer frarådes på Storebælt

Tirsdag morgen fraråder Sund & Bælt at køre over Storebæltsbroen i vindfølsomme køretøjer. Den kraftige vind ventes ifølge DMI at lægge sig i løbet af formiddagen. Arkivfoto: Michael Bager.
Annonce

Fyn: Det er en våd og blæsende tirsdag, som fynboerne er vågnet til, og særligt for trafikanter, som skal over Storebælt eller Lillebælt, kan morgenen give en udfordring.

Sund & Bælt fraråder kørsel over Storebæltsbroen med vindfølsomme køretøjer. Der har siden klokken halv et natten til tirsdag været en hastighedsbegrænsning på broen på 80 km/t. Der ventes normal kørsel på broen klokken 10.

På Lillebælt er der ingen restriktioner for kørslen, men Vejdirektoratet oplyser, at der er kraftig vind over den Ny Lillebæltsbro. Vinden og vindstødene, som ifølge DMI kan nå op på 18 m/s, forventes at tage af i løbet af formiddagen.

Vejdirektoratet oplyste klokken 6.20, at trafikanter på broen i retning mod Fyn skulle være opmærksomme på en træpalle, som var tabt i den midterste vognbane. Pallen er nu blevet fjernet.

Også på Langelandsbroen advarer Vejdirektoratet om kraftig vind, som ventes at aftage i løbet af eftermiddagen.

Morgenens regnvejr ser ud til at fortsætte frem til omkring middagstid, hvorefter der ifølge DMI er chance for et enkelt glimt af solen på en dag, som ellers vil være overskyet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce