Annonce
Erhverv

Stål-succes: Brug for flere kvadratmeter

Michael Nielsen og René Pedersen startede NP-Stål midt i den økonomiske krise. Det har dog ikke lagt en dæmper på antallet af ordrer, og makkerparret udvider nu antallet af kvadratmeter.

NP-Stål i Ringe fordobler antallet af kvadratmeter

Annonce

eRinge: Siden makkerparret René Pedersen og Michael Nielsen sprang ud som selvstændige med NP-stål for fem år siden, har pilen peget op for firmaet, der er leveringsdygtig i jernkonstruktioner.

I løbet af årene er antallet af ansatte vokset til 14, og fem års jubilæet blev fejret med en udvidelse af tilholdsstedet i Ringes industrikvarter.

- Vi voksede simpelthen ud af vores lokaler. Vi havde ikke nok kontorplads, og når alle de ansatte var her, kunne de ikke være i kantinen, forklarer René Pedersen, som nu melder om en fordobling af pladsen.

Det er den tilstødende lagerhal og kontorlokaler, som nu også er lejet. De blev ledige, da Mark & Storm rykkede i større lokaler.

Fremgangen får dog ikke de to indehavere til at tænke større tanker om firmaet. Da de startede, var ønsket på sigt at beskæftige seks til otte mand.

- Vi skal ikke være større nu. Vi vil gerne have fingeren på pulsen i virksomheden, men det er jo svært at spå om fremtiden, fastslår René Pedersen.

- Vi har ansat en værkfører, som styrer produktionen. Det er i øvrigt den første mand, vi ansatte. En kanon dygtig fyr, men ved de større ting, der vil vi stadig selv være med, siger René Pedersen.

Firmaet leverer stålkonstruktioner rundt om i hele landet, men også lokale projekter har firmaet gavn af.

Blandt andet har René Pedersen og Michael Nielsen leveret produkter til ombygningen af Nordagerskolen i Ringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

OB

Tverskov savner at vinde hos svigerforældrene

Annonce