Annonce
Albaniserien

SSV Højfyn vinder hjemme over Aarup BK i målrig kamp

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
SSV Højfyn gik fra banen med tre point i hjemmekampen mod Aarup BK.

Fynsserien, mænd, SSV Højfyn-Aarup BK 3-2 (1-2)

Onsdagens kamp mod Aarup BK resulterede i tre point for SSV Højfyn. Hjemmekampen endte 3-2.

Sejren var den anden i sæsonen for SSV Højfyn i Fynsserien, mænd.

SSV Højfyns mål blev scoret af Rasmus West (33), Mikkel Hyldgaard (71) og Kasper Platz Andersen (74).

Efter hjemmekampen ligger SSV Højfyn nummer 11 med seks point og en samlet målscore på 11-12 efter syv spillede kampe ud af 28. Aarup BK ligger nummer ni med syv point og en samlet målscore på 17-32.

SSV Højfyns næste kamp spilles fredag den 13. september kl. 17:45 på udebane mod B 1913, der ligger nummer tre i rækken med ti point.

Aarup BK skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:00. Det sker på hjemmebane mod Kerteminde BK, der ligger nummer syv i rækken med ni point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce