Annonce
Albaniserien

Se målene: Højfyn løber ind i det femte nederlag i sæsonen mod OKS

OKS var for stærke for Højfyn, som indkasserede et nederled på 0-2 hjemme. Se målene fra kampen herover.

Fynsserien, mænd, SSV Højfyn-OKS 0-2 (0-1).

På hjemmebane tabte SSV Højfyn fredag 0-2 til OKS. Nederlaget var det andet i træk og det femte i sæsonen for SSV Højfyn i Fynsserien, mænd.

Efter hjemmekampen ligger SSV Højfyn nummer fire med 45 point og en samlet målscore på 62-36 efter 23 spillede kampe ud af 26. OKS ligger nummer et med 52 point og en samlet målscore på 69-18.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Annonce

SSV Højfyns træner har følgende kommentar:

- Mine spillere syntes ikke vi havde så meget, men det synes jeg. Jeg synes ikke OKS var så overlegne. OKS er da et dygtigt fodboldhold, men vi skal ikke underspille vores rolle, siger Højfyns træner, John Hansen.

Fra OKSs træner lyder det:

- Især i anden halvleg viste drengene god energi. Selv om vi skiftede ud holdt vi niveau. Men også cadeau til Højfyn, som er et godt hold og som ikke pakkede sig. Vi er bare rigtigt glade for at ligge hvor vi gør, siger OKS-træner René Lindharth.

SSV Højfyns næste kamp spilles søndag den 16. juni kl. 13:00 på udebane mod Bogense G & IF, der ligger nummer tre i rækken med 48 point.

OKS skal også på banen søndag den 16. juni, men først kl. 14:00. Det sker på hjemmebane mod Marstal IF, der ligger nummer fem i rækken med 41 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

OKS slog Højfyn med 2-0 på udebane i Fynsserien. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

På vej mod store temperaturstigninger: Bliv klogere på Middelfarts klimaløsninger - og find ud af, hvordan du kan hjælpe til

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce