Annonce
Sydfyn

Spyttede på Paludan: Stram Kurs-lederens besøg i Svendborg endte med to anholdelser

Tordag dukkede partilederen for Stram Kurs, Rasmus Paludan, op i Svendborg under svær politibevogtning, og i forbindelse med sammenstimlingen af mennesker blev to personer anholdt; den ene for at spytte på Rasmus Paludan. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Svendborg: Torsdag sidst på dagen dukkede den omstridte partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, pludselig op i Svendborg under svær politibevogtning.

Han indfandt sig på torvet i Svendborg, hvor både sympatisører og modstandere dukkede op og stod tæt omkring partilederen.

I forbindelse med Rasmus Paludans besøg i Svendborg blev to personer anholdt, oplyser Charlotte Nyborg, der er kommunikationsrådgiver ved Fyns Politi.

- To personer blev anholdt. Jeg kan kun sige ganske lidt om det. Den ene blev anholdt klokken 20.30, og den anden blev anholdt klokken 21.25. Den ene af dem blev anholdt efter overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og vedkommende er blevet løsladt igen, siger hun og fortsætter:

- Den anden, som blev anholdt klokken 21.25, blev anholdt og sigtet for vold, fordi han spyttede på Rasmus Paludan, siger hun og afviser at kunne oplyse mere i sagen. /anwni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Indland

Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Seksuelle krænkelser blandt Faaborg-Midtfyns politikere? - Større chance for sexchikane i et nonnekloster

Annonce