Annonce
Assens

Spritbilist kørte ind i helleanlæg

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Assens: Det gik helt galt for en 36-årig mandlig bilist fra Odense mandag aften.

Han havde valgt at sætte sig ind i bilen og køre af sted med en alkoholpromille på over det tilladte, og ved rundkørslen hvor Odensevej og Østre Ringvej mødes, kørte han kort tid efter klokken 19 ind i en færdselstavle ved helleanlægget i rundkørslen.

Politikommissær Anders Lundegaard fra Fyns Politi forklarer, at det var en andet bilist, som opdagede den spirituspåvirkede bilist.

- Der kommer en bilist kørende ad Odensevej mod Assens. Cirka 200 meter fra rundkørslen ved Østre Ringvej bliver han opmærksom på en bil, der holder på helleanlægget ved Odensevej. Bilen bevægede sig, men afhørte er ikke sikker på, at han så bilen i selve uheldssituationen, eller om han så bilen, der forsøgte at komme fri af helleanlægget. Det er altså lige sket, da anmelderen kommer til stedet, fortæller Anders Lundegaard.

Anmelderen holder ifølge politiets oplysninger ind til siden, hvor han finder den påvirkede bilist, som forsøger at få bilen fri.

- Endnu en bilist kommer til gerningsstedet, og sammen får de tilkaldt politiet, imens de holder manden under observation og sikrer, at han ikke drikker mere alkohol, inden politiet ankommer, oplyser Anders Lundegaard, som fortæller, at den alkoholpåvirkede bilist, som blev taget med af politiet, var uskadt efter sammenstødet med færdselstavlen. /STPCH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce