Annonce
Nyborg

Spritbilist idømt fængsel efter uheld

En blodprøve foretaget af politiet efter uheldet viste, at den ene bilist havde drukket sig temmelig stiv. Genrefoto
Annonce

Ullerslev: Den 31. maj 2020 var en 36-årig mand involveret i et trafikuheld på Kertemindevej nord for Ullerslev, hvor to modkørende biler ramte hinanden.

Forleden fik sagen så et retsligt efterspil for den 36-årige, der blev idømt 40 dages betinget fængsel og en tillægsbøde på 12.500 kroner ved byretten i Svendborg.

Manden er i øvrigt frakendt retten til at køre bil i hele 5,6 år gældende fra den 2. juni 2020.

Det viste sig nemlig, at han var stærkt påvirket af alkohol, da uheldet skete.

Hvilket kan være med til at forklare, at han ikke var i stand til at holde sig i højre side af vejen. En efterfølgende blodprøve foretaget af politiet viste, at han havde en alkoholpromille på 2,15.

Det er ikke første gang, han kører spirituskørsel. Den 1. juni 2013 blev han dømt for et lignende forhold, hvilket dengang blev straffet med en bøde på 13.500 kroner og en frakendelse af kørekortet i tre år.

I den aktuelle sag blev fængselsstraffen gjort betinget med en prøvetid på to år og med vilkår om, at den 36-årige får behandling for sit alkoholmisbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce