Annonce
Fyn

Spradebasse indstillet til Årets Fynbo

Jim Lyngvild er atter blevet indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris Årets Fynbo. Foto: Kim Rune
Jim Lyngvild har tidligere været indstillet til Fyens Stiftstidendes hæderspris. Nu skal han have den, mener en læser fra Lyngvilds hjemby, Korinth.
Annonce

Jim Lyngvild bør blive Årets Fynbo 2019, mener læser Karen Dyhre, der derfor har indstillet Lyngvild til Fyens Stiftstidendes hæderspris.

Prisen, der uddeles til januar, skal gå til et menneske, der har ydet en ekstraordinær indsats for Fyn eller den omgivende verden. Og det har Jim Lyngvild, mener Karen Dyhre fra Korinth:

- Jim Lyngvild fortjener så meget prisen, han sætter ting i gang, han er helt ned på jorden, han er en spradebasse, farverig. Det er skønt at have ham i vores lille by, bare at møde ham i vores lille lokale brugs sætter gang i humøret. Han er bare en ener. Tænk, at han åbner sit hjem for hele Danmark. Nogen elsker ham, og nogen hader ham, men sådan er det. Stem på Jim, det fortjener han, skriver Karen Dyhre i sin indstilling.

John Arnshof fra Bogense har indstillet Camilla Haustrup Hermansen fra Plus Pak til Årets Fynbo:

- Hun arbejder intenst med at omstille Plus Packs emballager til bæredygtigt format. Derudover har hun med engagement og dynamik vist vejen for grønne omstilling for erhvervslivet som helhed. Hun har usædvanlig positiv og mulighedsorienteret tilgang til udfordringerne med hensyn til grøn omstilling, skriver han og henviser til Camilla Haustrup Hermansens erhvervsklumme i avisen 24. november.

Tidligere er revydirektør Lars Arvad blevet indstillet til prisen, der uddeles til januar af en dommerkomité, der er uafhængig af Fyens Stiftstidende. Du kan indstille din egen kandidat til prisen ved at sende en mail med en motivation til aaretsfynbo@fyens.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce