Annonce
Nordfyn

Sportsklubber ærgrer sig: Sponsorcykelløb udsat til 2021

Selv om det handler om at cykle mange penge ind, er der også plads til sjov og ballade, når der er sponsorcykelløb i Bogenses gader. Her er det Meny-købmand Palle Andersen, der er hoppet på cyklen ved løbet i 2019. Arkivfoto: Emil Hermann
KGI og BG-&If var klar med en ny form for det traditionelle sponsorcykelløb i Bogenses gader. Men det har frygten for corona-smitte punkteret.
Annonce

Bogense: Hvis du havde regnet med at skulle køre sponsorcykelløb i Bogenses gader sidst i august, kan du godt lægge andre planer for dagen.

For Klinte- Grindløse Idrætsforening og Bogense Gymnastik- & Idrætsforening har besluttet, at corona-sommeren 2020 bliver uden det traditionelle cykelløb, der sædvanligvis polstrer de to klubbers kasser med 40.000-50.000 kroner hver.

Aflysningen er dobbelt ærgerlig for arrangørerne, fordi de netop i år havde begravet "plejer" og i stedet gentænkt programmet.

I stedet for at køre fredag aften var planen i år at køre lørdag den 29. august. Og i stedet for udelukkende at lokke voksne i sadlen, var det tanken at åbne dagen med tre børnehold, fra 3 til 12-årige, hvoraf de mindste skulle køre en rundstrækning på Torvet.

Det store sponsorløb for voksne skulle starte klokken 13 med den sædvanlige rute rundt i byens gader, hvor rytterne både kunne underholde tilskuerne og trampe sig til sponsorernes kroner.

- Men vi tør ikke. Vi vil ikke risikere, at vi samler for mange mennesker, siger formand for BG&If's støtteforening Gunner Møgelvang, der dermed på vegne af støtteforeningen må vinke farvel til endnu en indtægtskilde, som coronavirussen har tørlagt.

Den første var Palby Fyn Cup, der plejer at generere omkring 100.000 kroner til boldklubben, der har tjansen med at passe madteltet.

Sponsorcykelløbet er nu i stedet udsat til lørdag den 21. august næste år med løb for børn og voksne. Så nu er der masser af tid til at komme i form og til at finde de helt rigtige sponsorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Assens

Foredrag med Årgang 0-mor

Annonce