Annonce
Nyborg

Sportsfiskerforening holder indsamlingsfest

Selvom området var overvåget, lykkedes det tidligere i år ukendte gerningsmænd at sætte ild til sportsfiskernes klubhus ved volden i Nyborg. Foto: Kasper Riggelsen
Overskud fra arrangement går til genopbygning af foreningens faciliteter efter sommerens påsatte brand.

Nyborg: Forleden lancerede Nyborg Sportsfiskerforening sin helt egen støtte-whisky, hvor en del af overskuddet går til genopbygningen af klubhuset og indkøb af nyt inventar efter sommerens påsatte brand.

Nu er foreningens så klar med det første af i alt to støttearrangementer. Det finder sted lørdag den 26. oktober i 3F Østfyns store mødesal på Frisengårdsvej, hvor der dagen igennem vil være underholdning i form af musik og taler m.m.

Fra klokken 13.30 er der fællesspisning, hvor maden - flæskesteg med kartofler, brun sovs og surt - er sponsoreret af DSB Kursuscenter.

Lørdagens arrangement, der samtidig markerer foreningens 75 års jubilæum, begynder dog allerede klokken seks om morgenen med indskrivning til geddekonkurrencen på Nyborg Vold.

Konkurrencen varer frem til klokken 12, mens dørene i 3F's lokaler åbnes klokken 11 og forbliver åbne helt frem til klokken 19.

Foreningen håber, at så mange som muligt vil deltage. Derfor har man ikke fastsat en bestemt pris. I stedet er det op til den enkelte, hvor meget man vil betale for mad og underholdning og dermed støtte genopbygningen af foreningens faciliteter, oplyser foreningens formand Frank Hansen.

Han har allerede annonceret, at man planlægger et lignende støttearrangement i foråret, mens indsamlingen løber helt frem til 1. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce