Annonce
Nyborg

Sportsfiskerforening holder indsamlingsfest

Selvom området var overvåget, lykkedes det tidligere i år ukendte gerningsmænd at sætte ild til sportsfiskernes klubhus ved volden i Nyborg. Foto: Kasper Riggelsen
Overskud fra arrangement går til genopbygning af foreningens faciliteter efter sommerens påsatte brand.
Annonce

Nyborg: Forleden lancerede Nyborg Sportsfiskerforening sin helt egen støtte-whisky, hvor en del af overskuddet går til genopbygningen af klubhuset og indkøb af nyt inventar efter sommerens påsatte brand.

Nu er foreningens så klar med det første af i alt to støttearrangementer. Det finder sted lørdag den 26. oktober i 3F Østfyns store mødesal på Frisengårdsvej, hvor der dagen igennem vil være underholdning i form af musik og taler m.m.

Fra klokken 13.30 er der fællesspisning, hvor maden - flæskesteg med kartofler, brun sovs og surt - er sponsoreret af DSB Kursuscenter.

Lørdagens arrangement, der samtidig markerer foreningens 75 års jubilæum, begynder dog allerede klokken seks om morgenen med indskrivning til geddekonkurrencen på Nyborg Vold.

Konkurrencen varer frem til klokken 12, mens dørene i 3F's lokaler åbnes klokken 11 og forbliver åbne helt frem til klokken 19.

Foreningen håber, at så mange som muligt vil deltage. Derfor har man ikke fastsat en bestemt pris. I stedet er det op til den enkelte, hvor meget man vil betale for mad og underholdning og dermed støtte genopbygningen af foreningens faciliteter, oplyser foreningens formand Frank Hansen.

Han har allerede annonceret, at man planlægger et lignende støttearrangement i foråret, mens indsamlingen løber helt frem til 1. august 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce