Annonce
Læserbrev

Sportsefterskole. Odenses idrætsklynge vokser

Læserbrev: Odense er og har altid været en stor idrætsby, hvor både bredde- og eliteidræt har sin historie. Med knap 350 idrætsforeninger og 68.000 medlemmer i en by med 200.000 indbyggere taler tallene deres tydelige sprog. Hver tredje borger i Odense er medlem af en idrætsforening. Det vidner om en by, der elsker idræt.

Gennem mange år har det været en drøm for flere idrætsglade interessenter at bygge en sportsefterskole i Odense, gerne i Bolbro, tæt på Odense Idrætspark. Det ser langt om længe ud til at lykkes med en privat investor i samarbejde med de øvrige aktører i Idrætsparken, herunder OGF som bliver nabo til sportsefterskolen. OGF og Odense Atletik har haft en del bekymringer i forhold til efterskolens beliggenhed, som i første omgang var på bekostning af tribunen på Odense Atletikstadion. Bekymringerne blev imødekommet af projektgruppen, og beliggenheden er efterfølgende blevet ændret, hvilket har affødt opbakning til projektet fra OGF og Odense Atletik.

Odense har en helt særlig idrætsklynge i Odense Idrætspark i Bolbro med mange forskellige publikumstilbud til de odenseanske idrætselskere; ishockey, håndbold, fodbold, gymnastik, atletik, cykling m.fl. - og snart også en sportsefterskole.

Det er en fantastisk udvikling og et fedt initiativ, som Socialdemokratiet glæder sig meget over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce