Annonce
Bulldogs

Bulldogs uden bid: Odense skal forsøge at rejse sig i hjemmekamp mod topholdet Aalborg

Lukas Lundvald - til venstre - og Odense Bulldogs skal op i øverste omdrejninger fredag aften hjemme mod Aalborg. Her viser Lundvald god teknik i den nylige hjemmekamp mod Esbjerg Energy. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs har flere gange vist gode takter i de første ni runder, men antal point står ikke mål med det kunstneriske indtryk. Fredag aften skal Bulldogs prøve at overraske hjemme mod topholdet Aalborg Pirates.

ISHOCKEY: Når Odense Bulldogs fredag aften får besøg af Aalborg Pirates, kan hjemmeholdet glæde sig over den klare psykologiske fordel, at man er klart undertippet.

Bulldogs er nemlig - trods en på mange måder løfterig sæsonstart - placeret som nummer sidst af de ni hold i Ligaen. De ni kampe har givet syv point, mens Aalborg i toppen har 22 point og en målforskel på 31-17, mens Odense tegner sig for 14-25. Normalt en målscore, som ikke er typisk for et bundhold.

Sportschef Henrik Benjaminsen vurderer:

- Vi har ofte spillet ganske godt, og spillemæssigt er vi tæt på at være, hvor vi skal. Og vi lukker ikke mange mål ind. Men Det har haltet med effektiviteten i den anden ende, og det arbejder vi hårdt på, og det skal nok komme, siger Benjaminsen.

De fire hold til Final 4 – pokalturneringens slutspil – findes, når alle hold har spillet 16 kampe.

- Det har realistisk set ikke været vores mål. Vores mål og ambition er komme med i slutspillet, og så skal man med blandt de otte første, siger Benjaminsen.

Annonce

Holder sporet

Odense Bulldogs er i gang med den anden sæson, hvor økonomien skal genoprettes. Det samme skal ske i næste sæson, men gradvist skrues budgettet op, så klubben om nogle år igen med en vis basis kan gå efter top-fire pladser.

- Vi holder sporet. Der er styr på budgettet for udgifter, og så holdet indtægtssiden. Vi vil da gerne have lidt flere indtægter, men det vil så være en bonus i forhold til budgettet, siger Benjaminsen og hentyder til håbet om flere tilskuere og dermed flere indtægterne i boderne.

På den sportslige front havde Odense et par spillere ude i sidste kamp mod Herlev på grund af sgydom.

- Men de er kommet sig og er med i truppen igen, og så er Jacob Wittendorf på vej tilbage efter en skade, siger Henrik Benjaminsen.

Som bekendt kom unge Lucas Bjerre Rasmussen slemt til skade for nylig i udekampen mod Frederikshavn og pådrog sig ud over en hjernerystelse et brud i ansigtet.

- Det går bedre med Lucas, men han har stadig hovedpine, og man ved aldrig med en hjernerystelse, hvor lang tid, der går, før man er klar igen. Men i første omgang skulle der gå seks uger, før man kan se, hvordan bruddet er helt, og så kan man jo samtidig gøre en status på hjernerystelse, siger Benjaminsen.

Pucken smides fredag klokken 19.30 første gang på isen i Vin Med Kant Arena på Møllemarksvej - og så går Bulldogs efter en af de overraskelser, som altid forekommer i en lang sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sigtelse i sag om knivstik: Varetægtsfængslet kvinde stak mindst seks gange for at dræbe

Annonce