Annonce
Sydfyn

Spor af mus bekræftet: Meny-butik åbner tidligst lørdag

Meny-butikken i Hesselager åbner tidligst for kunderne lørdag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mistanken om mus i Meny-butikken i Hesselager er bekræftet, og nu venter 48 timer med grundig rengøring.

Hesselager: Kunderne i Meny-butikken på Østergade i Hesselager må fortsat søge nye veje for at få havregryn, mælk og koteletter på bordet.

Dørene blev lukket for kunder tirsdag morgen, da der var mistanke om mus i butikken, og den mistanke blev bekræftet onsdag morgen. Nu har man besluttet at lukke butikken i 48 timer, og det betyder, at den tidligst åbner lørdag.

Det fortæller Simone Gårde Klingenbjerg, der driver butikken sammen med sin mand Jan Gårde Klingenbjerg.

- Man vil være helt sikre på, at der ikke er spor efter aktivitet i 48 timer, før vi åbner igen. Samtidig skal alt i butikken gøres rent, fortæller Simone Gårde Klingenbjerg onsdag middag.

Butiksparret har også lagt oplysningerne ud på Facebook, hvor de også skriver, at de er meget kede af situationen, men håber på forståelse.

Simone og Jan Gårde Klingenbjerg overtog Meny-butikken fra Irene og Keld Petersen i december. Parret bor på Thurø, og Simone er på barsel frem til marts, hvor hun starter i butikken i Hesselager.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Sydfyn

Tak til frivillige

Annonce