Annonce
Annoncørbetalt indhold

Sponsorordning gør det muligt for boldklub at udvikle ungdomsområdet

På billedet ses Kenneth Pedersen fra Aarslev Boldklub og Paw Jakobsen fra Energi Fyn.
Aarslev Boldklub har netop modtaget 8.870 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Beløbet skal gå til boldklubbens ungdomsområde, der er en høj prioritet for klubben.

Aarslev Boldklub har i år modtaget 8.870 kroner af Energi Fyns sponsorordning FynskSupport, som klubbens supportere har indsamlet til klubben via deres el- og gasforbrug hos Energi Fyn. Pengene skal primært bruges til at udvikle og styrke klubbens ungdomsområde.

- Vi prioriterer arbejdet med de unge højt i disse år, så derfor er pengene primært tiltænkt ungdomsområdet. Pengene skal blandt andet gå til udlandsture, sociale arrangementer og klubstøtte til for eksempel spillertøj og nye træningsdragter, siger Kenneth Pedersen, der er frivillig i Aarslev Boldklub.

Aarslev Boldklub er en fodboldklub med omkring 600 medlemmer, der er fordelt på en børne-, en ungdoms- og en voksenafdeling, og de har en række dygtige ungdomshold på flere forskellige årgange. Boldklubben er stærkt forankret i lokalområdet, hvor de har planer om at skaffe flere supportere til både kampe og arrangementer i den kommende sæson.

- Med de vilkår, vi har som klub i dag, er vi afhængige af den økonomiske støtte, så ansvaret ikke lægges på klubbens spillere og medlemmer. Gennem FynskSupport får vi mulighed for at få nogle sponsorkroner ind i klubben, så vi kan forbedre og udvikle os som klub. Den ordning er vi naturligvis glade for at være en del af, fortæller Kenneth Pedersen.

Støtter fynske klubber og foreninger med 1,1 mio. kroner

I år er det niende gang, at Energi Fyns sponsorordning FynskSupport giver det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning. FynskSupport har eksisteret siden 2011, og hvert år udbetales et klækkeligt beløb til de 500 fynske klubber og foreninger, der er med i ordningen. I år løber det samlede beløb op i 1,1 millioner kroner.

- Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, man bruger. Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.

Annonce