Annonce
Sport

Sponsor vender Team CSC ryggen

Det danske cykelhold Team CSC mister den tyske sponsor MAN ovenpå dopingindrømmelser.

Det tyske lastvogn- og busfirma MAN trækker sig med øjeblikkelig virkning som sponsor.

Annonce

Den seneste tids mange dopingindrømmelser i Tyskland og en ditto fra Team CSC-holdejer Bjarne Riis for en uge siden har fået det tyske lastvogn- og busfirma MAN til at vende cykelsporten ryggen. MAN var indtil fredag eftermiddag sponsor for Team CSC, men det samarbejde er slut.

MAN var ikke blandt Team CSC's største sponsorer. Kilder anslår overfor Ritzau Bureau, at firmaets sponsorat udgjorde cirka en tiendedel af Team CSC's samlede sponsorindtægter. Men et farvel til en sponsor er alligevel en rigtig kedelig nyhed.

- MAN har bedt om at få stoppet deres sponsorat, og det er overvejende sket på baggrund af den kontekst, der har været i Tyskland. MAN vil ikke længere bruge cykelsporten i deres markedsføring, og det tager vi selvfølgelig til efterretning. Vores kontrakt med dem løb til og med næste år, og vi har lavet en ordning, så de stopper nu, og den ordning er vi særdeles godt tilfredse med, siger Team CSC's pressechef, Brian Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Odense

Ekspert i islamisk jura og imamer: - Magten ligger ikke hos de islamiske autoriteter og de religiøse råd

Annonce