Annonce
Sport

Sponsor-succes: Cykelpenge luner i klubkasser

Der var fuld koncentration, da de 3 til 5-årige lørdag formiddag var ude på et nyt børneløb i forbindelse med Bogenses store sponsorcykelløb. Alligevel måtte et par af ungerne bide i asfalten, men de seje cykelryttere kom tilbage i sadlen. Og så var der medaljer til alle. Foto: Thomas Gregersen

Bogense: Mens stort set alle arrangementer i de to idrætsforeninger Klinte-Grindløse og  Bogense var lagt ned af corona i 2020 er der ikke faldet nogen statslige støttekroner i de to foreningers pengekasser.

Derfor er der begejstring at spore hos arrangørerne bag årets store sponsorcykelløb i Bogenses gader efter at lokale pedaltrampere fik kørt mere end 93.000 kroner ind ved lørdagens store cykelfestival.

- Det er gået over al forventning. Vi havde slet ikke turdet håbe på den støtte efter, det hele måtte aflyses sidste år. Selv vejret var perfekt så alt i alt må vi bare sige, at det var en meget vellykket dag, siger Jens Otto Dalhøj fra KGI.

Annonce
Medaljeoverrækkelsen var uden kindkys, men til gengæld var der guld til alle. Foto: Thomas Gregersen

Ambitionen er at skabe en egentlig cykelfestival i Bogense og første skridt blev taget i timerne før det voksne sponsorløb, hvor børn i flere aldersklasser kunne komme og dyste på en bane på Torvet.

På støttehjul

Den yngste kategori gik helt ned til treårsalderen og et par af cykeltalenterne havde stadig ikke fået afmonteret støttehjulene.

- Børneløbene var egentlig noget vi ville have startet sidste år inden nedlukningen. Der var ikke så mange med i år, men nu er vi kommet i gang og så er det noget vi gerne vil udbygge i fremtiden, siger Jens Otto Dalhøj.

En anden ny detalje i årets cykelarrangement var en ny rute til de voksne, der også var mere publikumsvenlig for tilskuerne på Torvet.

- Ruten blev rost af deltagerne - også fordi den teknisk set var lidt mere udfordrende. Som sagt skal vi hen og evaluere, men jeg kunne sagtens forestille mig, at vi fortsætter med den nye rute, fortæller Jens Otto Dalhøj.


Annonce
Odense For abonnenter

Gartnerbyen vokser igen: Denne gang bliver der bygget mere end 100 nye lejeboliger

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Troede aldrig hun blev rask: Efter halvandet år med corona-senfølger snører Mette igen løbeskoene

Nordfyn For abonnenter

Peder vil være klimavenlig, men det må han ikke: - Jeg føler mig magtesløs

Assens

Rikke Louise vil hjælpe kvinder med anden etnisk baggrund til at sprænge rammerne: - Selv en lille indsats kan gøre en verden til forskel

Kultur

Sjældent har smerte føltes så smuk: Stuart A. Staples krøb under huden med ultraintim messe

OB

Se højdepunkterne: To farlige hjørnespark gjorde det onde ved OB

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Debat

Flere hænder til et trængt arbejdsmarked

Nyborg

Kommunen trækker i land om dødsulykke i børnehave: - Vi ved ikke, om der var tale om et hændeligt uheld

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Assens

Beboere på 'helt almindelig villavej' vinder landsdækkende konkurrence: - Nu har vi en anledning til at holde en vejfest

Fyn For abonnenter

Nogle bliver aldrig gældfri: Fynboer skylder milliarder - se gælden i din kommune her

Kultur

Country-kvintet talte frit fra leveren om sexisme: - Hvis ikke jeg knaldede med chefen, fik jeg ingen kontrakt

Annonce