Annonce
Odense

Spis billigt på toprestauranter i vinterferien

I vinterferien er det muligt at spise på flere top-restauranter i Odense, der serverer tre retter fra 210 kroner. Gourmetmenuer kan købes for 400 kroner på udvalgte steder. Arkivfoto: Robert Wengler

Restaurantfestivalen Dinner Days har vokseværk. Nu tilbyder 12 restauranter i Odense tre retter til attraktive priser i vinterferien.

Det traditionelle januarudsalg er gået i gang i store dele af byen, men torsdag 3. januar åbner et lidt andet af slagsen. Det er nemlig her, billetterne til restaurantfestivalen Dinner Days sættes til salg.

Her er det muligt at købe billet til flere top-restauranter, der fra 8.-17. februar serverer tre retter fra 210 kroner (plus gebyr). Det gælder blandt andet ARO, der holder til i et tidligere værksted på Østerbro, Restaurant Nordatlanten på havnen, Anarkist i Albanis gamle bryggerihaller og Oluf Bagers Gård.

For folk, der har mod på lidt mere, er der mulighed for at købe en gourmetmenu til 400 kroner (plus gebyr) på tre af de restauranter, der har fået fem-stjernede anmeldelser her i Fyens Stiftstidende. Om man så vælger Restaurant Vår i Vintapperstræde eller møre bøffer fra MASH eller gourmetmad fra The Balcony er i sidste ende et smagsspørgsmål.

Dinner Days afholdes i henholdsvis efterårsferien og vinterferien. Sidst restaurantfestivalen ramte Odense - i uge 42 sidste år - var otte restauranter med. Nu er udvalget udvidet til 12, fortæller PR-manager Laura Madsen:

- Vi har oplevet en stor stigning i antallet af solgte billetter. Interessen fra restauranterne for at være med bliver også større og større, og vi oplever nu flere, der henvender sig af sig selv for at høre, hvornår de kan melde sig til.

Dinner Days arrangeres af Dinnerbooking.com, som ifølge deres egen pressemeddelelse er Danmarks største restaurantsite.

Annonce

Restaurant festival

Disse restauranter i Odense og omegn er med i Dinner Days:

Noé VinbarNæsbyhovedskovBalconyNordatlantenVår på førsteRestaurant VårAroMashFynboenAnarkistOluf Bagers GårdEydesBørsen

Koncepter er, at man kan købe billet til en tre retters menu på en af de ovenstående restauranter fra den 8. til 17. februar. Hovedparten af stederne sælger billetter fra 210 kroner (plus gebyr), enkelte steder koster billetterne 400 kroner (plus gebyr). Billetterne kan købes på dinnerdays.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

En søndag med fitness i Korup

Klumme

Du tager fejl, Mette

Statsminister Mette Frederiksen talte i sin nytårstale for flere tvangsanbringelser af børn. Jeg er lodret uenig: Vi skal have som mål at tvangsanbringe så få børn udenfor hjemmet som muligt. Vores ambition som samfund må være at skabe gode rammer om børnene og familierne, så tvangsanbringelser bliver absolut sidste udvej. Vi har i dag to voldsomme problemer: at de allersvageste familier ikke bliver hjulpet godt nok, tidligt nok, og at det system vi anbringer børn i, ikke virker. Løsningen må for det første være at hjælpe familierne bedre, og for det andet at reparere anbringelsessystemet, så det også virker bedre. I dag går det alt for ofte galt for de anbragte børn. Halvdelen af alle unge hjemløse er tidligere anbragte. Meget få af de anbragte børn får en uddannelse. En skræmmende høj procentdel af de tidligere anbragte forsøger selvmord. Og rigtig mange anbragte børn får selv børn, der bliver anbragt. Lad os derfor fokusere på, hvordan vi undgår at anbringe børn! Man kan for eksempel støtte nybagte forældre, så de nye familier får en bedre start på livet sammen. Helt fra fødslen kan der tilknyttes socialt personale til de svageste familier, og de kan også få tid i særlige barselshuse, så en ny familie først kommer hjem, når de er parate til det. Vi skal også – under alle omstændigheder – styrke normeringen i vuggestuer og børnehaver, og have flere lærere i folkeskolen. For det er i de gode institutioner at vi dels skal opdage tidligt, når børnene ikke har det godt, og dels er i stand til at hjælpe de børn ekstra meget, der ikke har den store støtte derhjemmefra. I de tilfælde hvor det alligevel går galt, og et barn fjernes fra familien, skal vi sætte langt mere kvalificeret ind, end vi gør i dag. For eksempel med bedre plejefamilier. For eksempel med ordentlige vilkår for anbragte børn der fylder 18 år. Og absolut også med frivillige tilknyttet de anbragte børn, så de anbragte børn også har venner og mentorer, der ikke repræsenterer myndighederne. Vi vil fra radikal side gerne være med til at drøfte hvordan vi forebygger anbringelser, og hvordan vi forbedrer anbringelser. Men begge dele skal være på plads, før vi går ind i en diskussion om flere anbringelser.

Odense

Norske salmer på folkemelodier

Odense

Et skud tysk testosteron: For første gang i otte år har Odense Zoo atter en søløve-han

112

Mand vendte bil med anhænger på motorvejen

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];