Annonce
Odense

Spiller fra det sydlige Odense vinder 10 millioner

En kunde i Superbrugsen i Højby har vundet 10 millioner kroner på Lotto. Arkivfoto.

Odense: Mens stort set alle spillere taber, når de bruger penge på Lotto, er der en enkelt odenseaner, der kan tillade sig at se lidt anderledes på det statsautoriserede pengespil.

Lørdag aften vandt en spiller 10 millioner kroner på at have de rigtige tal på sin Lotto-kupon. Kuponen var købt i Superbrugsen i Højby i det sydlige Odense. Det oplyser Danske Spil, der driver Lotto. Det er den tredje milliongevinst vundet på Fyn i løbet af den seneste måned. Således har to andre heldige fynboer snuppet to 2. præmiegevinster i Eurojackpot.

Udover den store milliongevinst på 10 millioner skattefri kroner kan to andre danskere fra Viborg og Herning også kalde sig millionærer efter lørdagens trækning. De har nemlig vundet en million skattefri kroner på Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

45 procent af de penge, der bliver spillet for i Lotto, bliver betalt tilbage til spillerne som præmier. Det gør spillet til et af de dårligste i Danmark. De bedste er Klasselotteriet, Varelotteriet og Landbrugslotteriet, viste en undersøgelse, som TV2 foretog i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce