Annonce
Odense

Spiller fra det sydlige Odense vinder 10 millioner

En kunde i Superbrugsen i Højby har vundet 10 millioner kroner på Lotto. Arkivfoto.
Annonce

Odense: Mens stort set alle spillere taber, når de bruger penge på Lotto, er der en enkelt odenseaner, der kan tillade sig at se lidt anderledes på det statsautoriserede pengespil.

Lørdag aften vandt en spiller 10 millioner kroner på at have de rigtige tal på sin Lotto-kupon. Kuponen var købt i Superbrugsen i Højby i det sydlige Odense. Det oplyser Danske Spil, der driver Lotto. Det er den tredje milliongevinst vundet på Fyn i løbet af den seneste måned. Således har to andre heldige fynboer snuppet to 2. præmiegevinster i Eurojackpot.

Udover den store milliongevinst på 10 millioner skattefri kroner kan to andre danskere fra Viborg og Herning også kalde sig millionærer efter lørdagens trækning. De har nemlig vundet en million skattefri kroner på Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

45 procent af de penge, der bliver spillet for i Lotto, bliver betalt tilbage til spillerne som præmier. Det gør spillet til et af de dårligste i Danmark. De bedste er Klasselotteriet, Varelotteriet og Landbrugslotteriet, viste en undersøgelse, som TV2 foretog i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce