Annonce
Sydfyn

Spejderhytte tømt for pengeskabe og masser af værktøj

Politiet har undersøgt spejderhytten i Rudkøbing og hører gerne fra folk, der får tilbudt billigt værktøj. Arkivfoto: Colourbox
Annonce

Rudkøbing: DDS-spejdernes hytte i Ellehaven i Rudkøbing er blevet ryddet for værdier for over 25.000 kroner.

Et vindue er brækket op, og der er stjålet to pengeskabe med omkring 5000 kroner samt værktøj til en samlet værdi på 21.500 kroner. Der er blandt andet stjålet fem batteriboremaskiner af mærkerne Makita og Bosch, en rundsav og en boremaskine begge af mærket Dewalt, to kabeltromler, en retskinne og en værktøjskasse med forskelligt håndværktøj.

Indbruddet blev opdaget af gruppeleder Claus Thorsted søndag aften, og da han kom tilbage mandag formiddag for at skaffe et overblik, kunne han se, at tyvene havde været på besøg igen. Nu manglede der også 10 walkie-talkier og en sølvøkse som gruppen har vundet og som hang på væggen.

- Vi har lige lagt nyt tag på hytten, og vi er også ved at bygge et nyt skur, så det er rigtig ærgerligt, siger DDS-gruppe

lederen.

Politikommissær Christian Billesøe hører gerne fra folk, der får tilbud noget billigt værktøj eller finder de to pengeskabe efterladt et sted. Politiet kan kontaktes på telefon 118.

Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce