Annonce
Sport

Speedway: Peter Kildemand tilbage hos Fjelsted i fynsk topduel

Peter Kildemand er efter en skade klar til at køre igen for Team Fjelsted i fredagens ligamatch ude mod den regerende mester Region Varde. Foto: Kim Rune

Peter Kildemand klar igen hos Team Fjelsted, der fredag kører på udebane mod Region Varde med fynske Hans Andersen som ny A-kører.

Annonce

Speedway: Det bliver en fynsk topduel i fredagens speedwaymatch i vestjyske Outrup. Her kører forsvarende mester Region Varde i Speedwayligaen mod Team Fjelsted. Region Varde har netop tilknyttet den fynske veteran Hans Andersen som A-kører, og Team Fjelsted har Peter Kildemand tilbage som A-kører. Han brækkede en knogle i foden i lørdagens lettiske grandprix, men Kildemand har meldt sig klar til at køre fredag aften i Outrup. Torsdag aften kører han den individuelle DM-semifinale i Glumsø.

- Det er godt at have Peter tilbage. Det er rart med en A-kører, vi kender, siger Morten Svendsen, sportschef for Team Fjelsted.

Duellen med Hans Andersen er naturligvis interessant set med fynske briller.

- Når Hans er i sit es, så er han god. Men de vinder ikke matchen med Hans Andersen i sig selv, mener Morten Svendsen.

Fjelsted blev onsdag aften ramt af en skade til Patrick Hougaard, der i udematchen mod Slangerup brækkede skulderbladet i første heat efter et styrt. Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er. Men det betyder ikke noget for matchen fredag, hvor Patrick Hougaard ikke skulle have kørt alligevel.

Selv om Fjelsted kun var fire kørere i størstedelen af matchen mod Slangerup, lykkedes det alligevel at give sjællænderne kamp til stregen, og Fjelsted fulgte med til 33-33 efter heat 11. Slangerup vandt matchen 46-38.

- Vi havde en god energi i matchen i onsdags, så jeg har en god fornemmelse forud for matchen fredag, siger Morten Svendsen.

Fjelsted stiller med følgende kørere: Peter Kildemand, Nikolaj Busk Jakobsen, Anders Thomsen, Frederik Jakobsen og Christian Thaysen.

Region Vardes hold: Hans Andersen, Mikkel B. Andersen, Mads Korneliussen, Mikkel Bech og Marc Randrup.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce